Аз съм силна жена – затова ли съм сама?

0
1336

Често чувам от жените “Аз съм силна жена и затова нямам мъж, мъжете не харесват моята сила и бягат.” И после добавят: ”Мъжете принципно са слаби, за нищо не стават мамините момченца. Ех… по-добре да работя, това ме прави по-щастлива.”

Категорично не съм съгласна, че силата на жената пречи тя да има щастливи отношения. Егоизмът на жената пречи, самовлюбеността пречи, прекалената отдаденост на работата пречи, ниската сексуалност пречи, а не точно силата.

Обаче проблемът със силата е, че тя придобива всички тези отрицателни качества, които като цяло идват от нашето ЕГО.

ВЪВ ВСЕКИ ОТ НАС ЖИВЕЯТ ЕГОТО И СЪРЦЕТО.

ЕГОТО НАЛАГА И ИЗИСКВА.

ТО ИСКА ДА БЪДЕ ПРАВО.

ПОСТОЯННО ОБЯСНЯВА КАКВО СИ ДЪЛЖЕН ДА НАПРАВИШ.

ЕГОТО НАПАДА И НАРАНЯВА.

МАЧКА САМО ЗАЩОТО ТАКА Е РЕШИЛО.

ЕГОТО НЕ УМЕЕ ДА ОТСТЪПВА И НЕ ПРАВИ КОМПРОМИСИ.

ЕГОТО ИСКА ДА ПОБЕЖДАВА И ДА ПОКАЗВА “АЗ СЪМ НАЙ-ДОБРАТА, ДОРИ АКО ВЪПРЕКИ ТОВА ОСТАВАМ САМОТНА.”

Жената с голямо Его привлича мъж с голямо Сърце, който може да я приеме с всички изисквания на Егото й. Но тогава той е мек, любящ, той е прощаващ, отстъпчив, грижовен. Жените често казват, че той е като жена.  Обаче той не е жена. Той е просто мъж с голямо сърце.

Ако ти искаш мъж с голямо Его (което в мъжкия свят означава сила, категоричност, суровост, твърдост, успех), тогава ти самата е важно да станеш жена с голямо сърце. И точно голямото сърце изисква сила.

Изисква сила да простиш и да разбереш, че той понякога вика, че той е страшно изморен от мъжките битки и напрежението му идва прекалено.

 САМО ЖЕНА С ГОЛЯМО СЪРЦЕ МОЖЕ ПРОСТО ДА ГО ИЗСЛУША, ДА ПРЕДЛОЖИ ВКУСНА ВЕЧЕРЯ И ДА ГО ПРЕГЪРНЕ.

Тя може да не задава неудобни въпроси и да го остави да си почива. Жената с голямо сърце може да намери в себе си сила и мъдрост да обича сама себе си и да не очаква от него постоянни доказателства за любовта му.

Само силна жена с голямо сърце може да прости, че той невинаги е идеален съпруг и баща, но той наистина се старае. Жената с голямо сърце може да го научи на любов и да извади от него най-доброто.

Неслучайно Габриел Гарсия Маркес казва:

 “АЗ ТЕ ОБИЧАМ, НЕ ЗАРАДИ ТОВА КОЕТО СИ ТИ, А ЗАРАДИ ТОВА, КОЕТО СЪМ АЗ, КОГАТО СЪМ С ТЕБ.”

Любими жени, бъдетe силни. Но позволете сърцето да ви води.

Моето сърце беше затворено доста години и аз избирах да бъда обичана, отколкото да обичам. Човекът, който на мен ми помогна да отворя сърцето си беше Милан Кармели. Той просто ме погледна с неговите дълбоки и добри очи, погледна в мен със своето сърце и аз започнах да плача. Нещо в мен беше докоснато за първи път от много години. Усещах, колко силно съм била заключена и колко дълго съм живяла в егото си. Постепенно ден след ден той освобождаваше на семинара моето сърце. Мога да кажа, че още съм по пътя на лекуване и на отваряне на моето сърце.

Обаче това беше уникален процес и обещах, че ще го направя и в България. Вие имате тази възможност да откриете своето сърце. Може би чрез Милан, както аз. Можете би вие имате вашия път. Това няма значение.

 ВАЖНОТО Е ДА ИЗБЕРЕТЕ ДА СЛЕДВАТЕ ВАШЕТО СЪРЦЕ И ДА СИ ПОЗВОЛИТЕ ДА ЧУВСТВАТЕ.”

Тук можете да проверите най-близките семинари на Милан Кармели и да отворите вашите сърца към мъжете:

Помнете, мъжете не се страхуват от силата ни.

Те се страхуват от безразличието… от това да бъдат използвани и излъгани.

Бъдете нежни с мъжките сърца, те са лесни за разбиване.

Източник: natalia.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here