Виц: Ето как зодиите се борят със своите проблеми

0
601

ОВЕН 
Той ще реши този проблем. И всеки друг проблем. Веднага. Сам. Гордо и мълчаливо.

ТЕЛЕЦ 
Той ще реши проблема, а след това ще разкаже на всички. На всички! И за да се застрахова, ще го напише на видно място. Да се знае.

БЛИЗНАЦИ 
Той ще сподели проблема. Ще се опита да си го сподели напълно с Овен, но ако Овен не е съгласен, ще го сподели със Стрелец.

РАК 
Той започва да нервничи и да се кара отрано. Ще държи да реши проблема сам и няма да позволи на никого да се намеси. А защо се е карал? Така и не се разбира.

ЛЪВ 
Той ще изиска вниманието на всички. Ще разреши проблема. Ще се поклони, ще вземе цветята, ще даде автограф и ще си тръгне.

ДЕВА 
Той ще се разстрои, особено ако проблемът не е очакван. Ще помисли, ще вземе решение, ще реши проблема, ще си направи изводи.

ВЕЗНИ 
Той ще претегли проблема. После още още веднъж – за всеки случай. Ще стигне до извода, че трябва да прехвърли решението на Лъв или Овен.

СКОРПИОН 
Той ще види проблема. Ще каже „Това е проблем!“ и ще забрави за него.

СТРЕЛЕЦ 
Той ще се разстрои. След това ще се успокои. После дълго ще се смее на себе си и на проблема. Ще си спомни какви други проблеми е имал и ще разкаже на всички за тях. После ще забрави, защото вярва, че ако проблемът още стои, ще дойде Лъв и ще го разреши.

КОЗИРОГ 
Той ще отрече съществуването на проблема. Ще заяви, че не е съгласен с него, тъй като вярва, че в 90% от случаите това довежда до решение.

ВОДОЛЕЙ 
Той ще разучи проблема с радост. После ще напише книга. Ако му доскучае, ще потърси Близнаци. Така или иначе проблемът няма да се реши, но и няма да избяга. Поне ще е весело.

РИБИ 
За разлика от Рака, Рибите е тих. Никой не разбира за проблемите му, камо ли за решенията. Никой не му помага, но той и не очаква помощ.

obekti.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here