В любовта нещата се случват лесно

0
1924

Много често идват хора при мен да ме питат как да си върнат любимия, с който са се разделили. Дори са готови да платят сериозна сума пари, за да може някой да им даде вълшебно хапче или стратегия, с която да си го върнат.

Други пък искат да получат любовта на някого, който не им обръща никакво внимание или дори е заявил категорично, че не иска да е с тях. Готови са да се борят за тази любов и да дадат всичко, за да я получат. Замислих се обаче, ако наистина трябва да се ‘бориш’ толкова много, за да получиш дадена любов и е толкова трудно и невъзможно да си с някой, дали това е твоята любов наистина?

И ако този човек е отказал да ти даде доброволно и от сърце любовта си, защо ти толкова настоятелно упорстваш и ти е трудно да приемеш неговото решение. Това, което аз научих е, че в любовта нещата се случват…лесно. Да, точно така! Когато

Вселената иска двама души да са заедно, тя не поставя прегради между тях. И аз изобщо не вярвам, че колкото повече трудности има, за да се осъществи връзката, толкова по-истинска е любовта.

Напротив, препятствията в повечето случаи съществуват само в нашите глави, а всичко останало са просто оправдания. И ако другият човек наистина иска да бъде с нас, той няма да се чуди какво оправдание да си измисли.

 

Така, че приятели, не усложнявайте излишно живота си! И под това нямам в предвид, че при най-малката трудност трябва да си тръгнете. Но ако между вас и партньора, с който искате да бъдете зее огромна пропаст или всичко отдавна е приключило, защо опитвате да съживите умрял кон? И да, това осъзнаване може да бъде и много болезнено, но много често в живота болезненият край е начало на нещо много по-хубаво, за което дори не сме си мечтали.

Аз вярвам в щастливата любов и вярвам, че тя не е свързана с манипулации, лъжи, тактики и стратегии. Тя се дава доброволно и от сърце от другия човек.

източник: freewill-bg.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here