Десет знака, които издават, че той ви обича

1
2729

Когато се чудиш дали новият ти партньор не само е влюбен в теб, но вече те обича, по десет знака ще разбереш, че чувствата му са станали по-силни.

Един от знаците, които издават, че той наистина те обича, е да поиска да живее с теб. Друг знак е, ако поиска да имате бебе. Мъжът иска дете само от жената, която обича.

Затова в момента, в който по някакъв начин каже или дори само намекне, че би искал ти да си майката на децата му, това е категоричен знак, че той те обича силно и истински.

Когато мъжът те обича, той ще направи така, че да нямаш нужда от нищо. Той ще се опита да ти помогне във всяко нещо, за да те облекчи.

Не става въпрос за това да даде всичките си спестявания за теб, за да докаже любовта си, но винаги ще се опита да ти помогне по един или друг начин, когато имаш нужда от подкрепа и силно рамо.

Ако той те обича, ще разбереш това по начина, по който се отнася към теб пред хората. Той ще бъде винаги прекалено внимателен и ще те запознае с всичките си роднини и приятели.

Петият знак за това, че той те обича, е че мъжът няма да се притесни, че ще изглежда смешен пред приятелите си, за да направи нещо, което искаш от него.

Ако той те обича, ще ти звъни поне по два пъти дневно, когато не сте заедно, вместо да те оставя да го чакаш и да гледаш телефона през цялото време.

Мъжът, който не те обича, ще те остави да се чудиш кога ще ти звънне и да се тормозиш дни наред, като постоянно поглеждаш телефона си, а когато му се обадиш, ще ти говори студено.

Ако той те обича, за него сексът няма да е най-важното нещо и ще е съгласен да изчака, докато си в настроение за интимност. Ако мъжът те обича, никога няма да те нагруби или да се опита да те унижава.

Когато той те обича, ще застане на твоя страна, дори да знае, че не си права. Ако един мъж те обича, той ще прави всичко възможно, за да те направи щастлива.

Независимо дали става въпрос за това дали да ти носи кафе в леглото, да те заведе на романтична разходка или да те носи на ръце в буквалния смисъл, а не само в преносния – той ще направи всичко, което ще те накара да се усмихваш щастливо.

източник: ezine.bg

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here