Ето как се чувства бившият ви след раздялата

0
1951

Всяка зодия преживява по различен начин края на една връзка. Някои плачат, някои се затварят в себе си, други не изпитват никаква емоция, а за някой сякаш изобщо не е имало връзка.

Мъжете, за разлика от жените, много по-трудно показват как се чувстват, особено ако се чувстват зле или им тежи. Те преживяват по свой собствен начин края на връзката. Но има нещо, което ги свързва и то е именно зодиакалният им знак.

Ето как се чувстват мъжете от всяка една зодия след раздяла:

Овен – Свикнал винаги да притежава това, което иска, той се чувства много зле – егото му е потъпкано. Той тъжи не толкова заради любовта, а заради това, че може би не се е оказал прави и че вече няма контрол върху ситуацията.

Телец – Той обича сигурността. Вече си е изградил навици с този човек и това му липсва. Също така му липсва сигурност. Много страда, защото дълго време е градил нещо, което се е разрушило.

Близнаци – Мъжете от зодия Близнаци имат нуждата да имат някого до себе си, дори само да си пишат с него. Те винаги преживяват трудно разделите, но никога не биха си го показали. Липсва им общуването с другия.

Рак – Тази зодия най-трудно преодолява раздялата. Те се привързват много силно и влюбят ли се – е завинаги. Чувстват се самотни и доста дълго време след раздялата, те не могат да се изправят на крака и да продължат. Липсва им подкрепата и спокойствието, което са имали в отношенията

Лъв – Те не биха страдали, ако отношенията им не са били както трябва. Ако не са се разбирали с половинката, представителите на зодия Лъв продължават напред доста бързо и без никакво колебание. Но, ако са били влюбени, страдат доста дълго време след това.

Дева – Девите са практични и гледат малко по-трезво на ситуацията. Те не биха си позволили да хабят много време и енергия за да страдат и обмислят ситуацията. Вместо това се изправят, подреждат живота си без досегашната си половинка и продължават напред.

Везни – Те имат нуждата постоянно да са във връзка и да има някого до тях. Колкото и проблеми да сте имали, те ще тъгуват много по миналото и няма да могат бързо да продължат напред.

Скорпион – На него му липсва емоцията, споделените моменти. Той страда много и изпитва носталгия по спомените. Ако започнете веднага след раздялата ви да се виждате с някой нов, Скорпиона ще ви изтрие от живота си и повече няма да ви погледне

Стрелец – Ще му липсва приятелството във връзката. Но пък Стрелеца толкова много обича свободата, че преживява много бързо случилото се и се впуска в нови приключения и връзки с други хора.

Козирог – Те имат нещо като цел за живота си и за тях връзката е нещо важно. Според техните разбирания трябва да и имат връзка. Когато една такава приключи, те се чувстват зле. Страдат дълго и се обвиняват, че са се провалили. Често правят опити да си върнат половинката и да оправят отношенията.

Водолей – Те обичат да размишляват. Ще премислят цялата връзка – спомен по спомен. Те са интелектуалци, обичат да разговарят с някого. По-скоро ще преживеят интелектуална криза, а не емоционална.

Риби Страдат много тежко, защото виждат в бившата си приказна героиня. Те се възхищават на жените до тях и когато ги загубят са съкрушени. Доста бързо обаче намират нова жена, която да ги утеши.

инфо: actualno.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here