За тези 3 зодии годината ще бъде страхотна

0
674
За тези 3 зодии годината ще бъде страхотна
Снимка - Pixabay

На астрологията можем да гледаме и като на карта на потенциалната енергия. Ако успеем да се възползваме в правилното време, вярата, че тази енергия може да захрани намеренията ни, увеличава вероятността за успех.

Има някои знаци в зодиака, чиито потенциал за успешна година е значително по-висок, отколкото при други. Ако вашата зодия не е включена в този списък, това не означава, че предстоящата 2018 ще бъде неуспешна или нещастна.

В никакъв случай. Просто потенциалът за успех сред тези 3 зодии е по-голям. А ето и кои са те.

Овен

Тази година обещава напълно да трансформира живота на родените под този знак, ако са готови за предизвикателствата, които поставя. Трансформацията винаги звучи чудесно, но не бива да мислят, че няма да има нужда и те самите да участват. Промените не могат да се извършват без тяхно участие.

Тази година Овните ще бъдат призовани към емоционална трансформация, тъй като се очаква някои забравени сенки от килера да се покажат отново – частите от миналото, които предпочитат да не излизат наяве.

Ако обаче са свършили необходимата работа, най-вероятно вече са започнали да виждат резултатите. Докато вървят към самоусъвършенстване, представителите на тази зодия ще започнат да привличат тези, които ще им помогнат да продължат да се изкачват.

Везни

Тази година обещава сладко облекчение от неочакваните бурни отношения и ще позволи на Везните (ако са в състояние да изпълняват задачата) най-накрая да постигнат известна стабилност в себе си.

Тази година предразполага към по-задълбочено обръщане кън психиката.

Ако успеят да преминат изпитанията и стигнат до края, ще се превърнат в свой собствен партньор, който вече не се нуждае да иска от другите онова, което може сам да си осигури.

Тогава Везните ще могат да създадат здрава и хармонична връзка.

Скорпион

През тази година родените под този знак може да разширят по-осезателно своя мироглед, тъй като се очаква промяна в индивидуалния им подход към живота.

Някои от ограниченията, на които някога Скорпионите са смятали, че са подвластни, ще им се сторят като илюзии. Тази година може да улесни усилията им за личностно израстване.

От друга страна, ще открият, че разширяването на собствените граници може да ги заблуди и в крайна сметка да загубят представа как да продължат напред.

Но ако са търпеливи, към края на годината ще открият, че само като се ангажират с личен растеж, ще намерят всички отговори, от които се нуждаят, и това, което могат да постигнат, ще ги изненада.

източник: tialoto.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here