Зодиите, които са най-раними, но никога няма да ви го покажат

0
2803

Различните зодиакални знаци реагират по различен начин на събитията, които се случват в живота им. Зодиите като Лъв, Скорпион, Стрелец и Овен винаги реагират много бурно и емоционално. Те трудно могат да прикрият чувствата си и затова и представителите им винаги са много шумни, ярки и открояващите се в тълпата.

Същевременно има други зодии, които също са изключително чувствителни, деликатни и раними. Те изживяват дълбоко всяка лоша дума, която чуят, и се радват нестихващо и на най-дребните неща в своя живот. Въпреки това рядко ще ги видите да разголват душата си, защото предпочитат да са обрани.

Тези зодии смятат, че би било проява на слабост да разкриват душевните си терзания пред другите и предпочитат да носят усмивка дори и когато сърцето им кърви. Така че, ако нещо не е наред с тях, много трудно ще разберете. Вижте в нашата галерия кои са тези чувствителни, но същевременно много прикрити зодиакални знаци.

1. Дева

Чувствителната и емоционална Дева изживява по свой начин всяко разтърсващо събитие в своя живот и дълго ближе раните си, когато някой я разочарова. Въпреки това не би желал никой да знае за нейното нещастие, защото държи хората да я възприемат като силна и независима личност. Освен това Девата смята, че не е редно да занимава околните с терзанията си.

2. Везни

Хората, които не познават добре представителите на зодия Везни, вероятно си мислят, че нищо не може да разклати спокойствието им. Но в действителност Везните не са чак толкова уверени и балансирани, колкото изглежда отстрани. Вътрешно в себе си те са крехки, уязвими и раними. Когато ги засегнете с думи или действия, ще запомнят обидата ви за цял живот, но дори няма да ви намекнат за нея.

3. Близнаци

Близнаците също притежават душевността на малко дете и биха могли да бъдат попарени и с най-безобидната шега, ако тя докосне по някакъв начин наболяла за тях тема. Но те няма да ви кажат в прав текст колко много ги е заболяло от думите ви. По-скоро ще си премълчат и ще ви отмъстят на по-късен етап.

източник: ezine.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here