Изневерите водят до Повторяемост, а за да бъдеш Верен е нужен Талант

4
5382

Когато спиш с жени наляво и надясно, всички те се сливат в една. И тя просто си сменя името, кожата, муцуната, ръста и гласа. Дължината на косата, гръдната обиколка, цвета на бельото й варират от път на път. Но ти й повтаряш запаметените си фрази, казваш едни и същи шеги, правиш еднакви движения в определена последователност:

„Много добре ухаеш…приближи се малко, още…страхувам се от теб…колко много желая устните ти…по-бързо, не мога повече…благодаря ти, Господи, за това щастие…страшно много те харесвам…струва ми се, че това е сън…ще го правим цяла нощ, цял живот…“

Повтаряш едно и също всяка вечер на различни жени с омагьосания поглед на дете, което разопакова коледен подарък. ПРОМЕНИТЕ ВОДЯТ ДО ПОВТОРЯЕМОСТ.

Колкото и парадоскално да ви звучи, новостта във връзката възниква само тогава, когато си верен на една жена. Донжуаните са лишени от въображение. Казанова е смятан за виртуоз, а той е бил просто един лентяй.

Защото колкото и да сменяш жените, ти оставаш все същия – обикновено хлапе, което избира пътя на най-малкото съпротивление.
ЗА ДА БЪДЕШ ВЕРЕН Е НУЖЕН ТАЛАНТ.“

– Фредерик Бегбеде

4 COMMENTS

  1. За мен изневярата е заложена в гените!И зависи от възпитанието,което си получил.Жената няма нищо общо!

  2. Да ,така е .Изневярата е заложена в гените и нищо не зависи от жената. Мъжът притежава ген за моногамност ,а същото важи и за жените .

  3. Безспорно гените имат значение. Чудя се с кого изневеряват мъжете и защо. Боя се, че жената е наивна а мъжа лъже добре.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here