Какви са признаците на поддържаната жена

0
5264

Не е тайна, че колкото и да е красива една жена, най-важното е да се поддържа.

Ако и ти си от тези жени, които харесват да бъдат обожавани и глезени, тогава не си сама. Опитахме се да разберем какво всъщност се крие зад безупречната им визия и с какво привличат силния пол.

Специалистите смятат, че има осем признака на добре поддържаната жена.

Вижте кои са те:

1. Красива коса

На първо място е красивата коса. Има две основни изисквания: подходящата подстрижка и правилната грижа за поддържането й. Косата винаги трябва да е чиста и оформена в красива прическа

2. Походяща прическа

Второто правило е, че прическата не трябва да е много сложна, защото ще изглежда натруфено, освен ако не става въпрос за официално събитие. Едрите вълни или добре изправената коса са винаги актуални.

3. Поддържана кожа

Идеалната кожа също е важна част от поддържания вид. С чиста кожа всяка жена може да отделя много по-малко време за гримиране. Кожата на поддържаната жена е чиста и сияеща.

4. Оформени вежди

Добре оформените вежди също са важна част от вида на една дама, която държи на себе си. Разрошените вежди със стърчащи косъмчета веднага се набиват на очи.

5. Лек грим

Той трябва да е естествен и лек, за да е подходящ за всеки случай. Основно правило при гримирането е, че акцентът трябва да е или върху устните, или върху очите.

6. Свеж тен

Лекият тен също е важна част от добрия вид на една дама. Добре е кожата да е леко бронзирана, тъй като това подобрява вида на лицето и то има по-свеж вид.

7. Красиви нокти

Маникюрът е една от основните съставни части на красивия вид. Ако идеалният маникюр не може да бъде постигнат, ноктите може да не се лакират, но трябва да са оформени красиво.

8. Подходящ тоалет

И на последно място, но не и по значение – добре поддържаната дама винаги избира тоалета си така, че да съответства на мястото, където отива – тя не избира официална рокля за приятелско събиране в кафене и не отива спортно облечена на коледното парти.

Източник: ezine.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here