Какво се случва с тялото ни, ако пием Вода на гладно всеки ден

3
2780
Знаете ли, че японците имат навика да пият вода веднага щом се събудят. Използват ефективната техника на водолечение при редица сериозни заболявания. Можем спокойно да се почерпим и ние!
Известно е, че пиенето на вода на гладно води до подобряване на състоянието главоболие, болки в тялото, сърдечносъдови заболявания и сърцебиене, епилепсия, повишени нива на триглицеридите в кръвта, бронхит, астма, туберкулоза, менингит, заболявания на бъбреците и пикочните органи, повръщане, гастрит, диария, хемороиди, диабет, запек, всички болести на очите, заболявания на матката, менструални смущения, заболявания на ухото, гърлото и носа.
Ето как да се лекувате с вода:
Щом се събудите сутрин, още преди да измиете зъбите, изпийте 4 пъти по 160 мл (общо 640 мл.) вода. После измийте зъбите си, но в следващите 45 минути не пийте и не яжте нищо. След това можете спокойно да закусите и да пиете обичайните течности.
Важно е след закуска, обяд и вечеря да не ядете и пиете нищо в продължение на два часа!
Онези, които са по-възрастни или пък болни, и не могат да изпият цялото количество вода, нека започнат с питейна – колкото могат, като постепенно да увеличават с всеки изминал ден, докато стигнат нужното количество от 640 мл вода.
Методът ще ви излекува, а ако сте здрави – още по-добре – тогава ще се насладите на енергията, която ще ви даде водата!
Ето как да лекувате различните заболявания:
► За високо кръвно налягане – 30 дни
► За гастрит – 10 дни
► За диабет – 30 дни
► За запек – 10 дни
► За туберкулоза – 90 дни
Най-добре би било, разбира се, ако може да прилагате този метод за лечение с питейна вода през целия си живот. Така ще бъдете напълно здрави и пълни с енергия.

Източник: evolife.bg

3 COMMENTS

  1. Не разбрах какво е значението на миенето на зъбите в тази „рецепта“, т.е. защо всичко се върти коло това – „преди….“, „45 мин. след..“ 🙂

  2. Винаги, като се събудя, пия вода на гладно. Първото нещо, което ми се случва е, че почва да ми курка коремът! Не ви е вярна рецептата! Водата, която се пие на гладно сутрин трябва да бъде заварена леко – докато почнат да излизат мехурчета по дъното на съда. После – да се охлади и тогава да се пие. Иначе – разстройство – поне според сегашната вода от водопровода.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here