Как да опитомите мъж?

0
470
Снимка - Pixabay

Мъжът под чехъл е грозна гледка, но пък и прекалено властният не е за предпочитане. Ето защо задачата ви е да превърнете мъжа до вас в питомен лидер. Какво означава това и как да опитомите мъж?

Професията на дресьора е за спокойни хора. С викане нищо няма да постигнете, само може да влошите положението и да ядосате половинката си, така че въобще да не направи това, което искате. Но с хитрост може да пречупите мъжете.

Когато искате нещо, трябва да дадете нещо. Или с каква валута търгуват мъжете?

  • Секс. На много мъже им е слаб ангела и когато половинката им отказва секс, защото не е й е изпълнено желанието, то мъжете бързо стават склонни да й угодят. И мирът в семейството е възстановен – той е задоволен, а тя – щастлива.
  • Храна. Не е шега, че любовта на мъжа минава през стомаха. Обещайте му любимите му сочни свински пържолки с картофки и бира и веднага ще го спечелите на своя страна… поне докато е сит, щастлив и благосклонен.
  • Излизане с момчетата.Гледането на мач и излизането на по биричка са нещата, за които мъжът е склонен да воюва с половинката си. А тя е склонна да се лиши от вниманието му, но стига да бъде компенсирана с нещо. Сега е моментът да си поискате нещо (да ремонтира нещо, да измие чиниите и да почисти или да ви свърши някоя отдавна обещана услуга).

Превърнете вашето желание в негово желание.

Целта е да накарате половинката ви да осъзнае важността на искането ви, било то купуването на ново легло, нещо друго за дома или пък нещо лично за вас (поредните обувки, парфюм или рокля). Важно е да аргументирате исканията си и да накарате половинката ви да осъзнае, че и той ще има полза. Мъжете осъзнават необходимостта само от практични неща, така че се постарайте да обясните на половинката си колко рационално е желанието ви. 

Погалете егото му

Мъжете няма да се уморят да слушат как са най-силни, най-сръчни, най-можещи. Така че, ако искате половинката ви да свърши нещо, започнете уговорките с това, че той е единственият, който може да го свърши и да го свърши както трябва. Мъжете обичат да знаят, че са незаменими. А когато свърши поставената от вас задача, не забравяйте да го похвалите. 

Важно е да уцелите правилния момент

Не очаквайте той да е благосклонен към исканията ви, ако го хванете уморен след работа, или когато гледа мач, или е зает с нещо важно за него, или просто има нужда от почивка и блажено се излежава.

Помолете го с мили очи

Понякога и това върши работа, но по-често тогава, когато партньорът ви е разнежен.

Какво да НЕ правите?

Не мрънкайте, не викайте, не обвинявайте, не критикувайте, не натяквайте, не шмекерувайте,  не правете от мухата слон. Не превръщайте лошото според вас поведение и мъжкото раздразнение в повод за скандал, а по-добре го игнорирайте. И все пак не превръщайте мъжа във ваш слуга. Не това е целта на опитомяването.

източник: rozali.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here