Как да се сбъдват мечтите ни?

0
2076

Сбъдват ли се мечтите? „Нима това е така? ! „, унило питате вие. Да, така е!

Замислете се. В каква обстановка живеете, какво работите, как се развиват отношенията ви с околните, какви са приятелите и обичаните ви хора… Всичко това сте си избрали вие, някога. Да, точно така. Чували ли сте за Закона за привличането? Ако не сте, сега ще узнаете как всичко във вашия живот е дело на собствената ви мисъл.

Да, било е неосъзнато и необмислено – да се омъжиш за безотговорен инфантилен песимист. Да, било е неправилно да допуснете ваш приятел да ви използва като банка. Но ВИЕ сте позволили това. А всичко е, защото не обичате себе си. Защото сте решили, че с вас никой няма да се отнася добре, никой няма повече да ви обича и няма да иска да ви е приятел. Не сте съгласни?

Тогава защо постоянно се оплаквате от живота, ако не съберете смелост да го промените? Защо прекарвате дни (а и нощи) на работа, която не можете да търпите?

Всяка минута вие променяте света си, създавате своя реалност. В основата на Закона за привличането е това да си представяте, че мислите ви непрекъснато се материализират. Спомнете си за последната несполука, която ви се случи.

А сега си спомнете как преди време сами визуализирахте в съзнанието си само негативни мисли. И така и се случва. Защото със своите неосъзнати визуализации вие давате сигнал на Вселената да превърне това в реалност.

А какво би се случило, ако си представяхте само, че сте здрави, успели и обичани? Повярвайте, такива ще станете!

Изключете от речника си негативните и пораженчески мисли и утвърждения. Благодарете на живота за всичко, което той ви дава. За слънцето, за дъжда, за децата, за родителите… За двата си здрави крака и двете си здрави ръце, затова, че не ви се налага да седите в инвалиден стол, че виждате и чувате този прекрасен свят.

Вярвайте в себе си, обичайте се – вас и всичко около вас и светът ще ви се отплати със същото. Защото всичко, което ви обкръжава, е ваше.

Реализирайте мечтите си и нека те направят много щастливи вас и близките ви. Правете това, което обичате – това е пътят към самореализацията. И това е вашият живот. Достатъчно сте го пропилявали в бедност и нещастие. Нека във всичко ви съпътства успехът!

sanovnik.bg

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here