Как желанията ви да бъдат изпълнени?

0
1362

ОК, написали сте желанията си, но сте го правили със сигурност и предишните години… И понякога те не са се реализирали?! Какво мислите не им е стигало, за да се случи това? Може би знаете за много начини, които помагат на желанията ви да се сбъднат, но винаги съществува и още един… И искам да го споделя с вас.

ПИШЕТЕ ПОДРОБНО

Начин номер 1 за изпълнение на желанието ви е да го разпишете подробно върху лист – както искате, с всички детайли и подробности. Например – автомобил, каква марка, какъв цвят, каква мощност, литраж и различни други параметри. Много е важно да формулирате точно желанията си.

ВИЗУАЛИЗИРАЙТЕ

Това е вторият начин. Представете си как изглежда това, което желаете, почувствайте какво минава като усещане през вас – топло ви е, под слънчевите лъчи сте… По същия начин не се ограничавайте в представата и визуализацията си. Представете си, че това, което искате да имате, вече го имате. И как се чувствате?

Писането и визуализацуята работят на ментално ниво, отключват ума ни.

ДА ВКЛЮЧИМ И ТЯЛОТО

Когато мечтаете и визуализирате, у вас се раждат приятни емоции и чувства: радост, въодушевление, щастие, нежност. По този начин влагате в мечтата си емоционална енергия. Това е душевно ниво, което включва емоциите ни.

Фокусирайки вниманието си върху мечтата си, вие я изпълвате с енергия за реализирането й. Но в тази схема е пропуснато едно много важно звено – физическото ни тяло. То постоянно произвежда огромно количество енергия, която излиза с топлината и физическата активност. А какво остава за изпълнение на желанието ни? Отговор: включваме телесните усещания на нашите мечти!

Когато мислите за желанието си, представете си какво усеща вашето тяло. Например, искате палто – представете си колко е меко, леко и нежно. Представете си как ходите по улицата на студа, а на вас ви е топло и комфортно. Докоснете с ръка пуха и се насладете на мекотата му.

Или мечтаете за дете – представете си как го държите на ръце и колко мека е кожата му. С лакътя си поддържате малката му главичка, а то сладко потрепва, спи и се усмихва насън… Открийте възможно най-ярките телесни усещания и емоции, свързани с вашето заветно желание и си поиграйте с тях.

ТАЙНАТА НА УСПЕХА

Има още една тайна за успешното реализиране на мечтата – фокусът на вниманието!

Разбира се, ние висчки разбираме добре закона на Вселената!: „Там, където е вниманието ви, там е и енергията ви!“ Накъдето сме насочили енергията ни, натам ще се развива и животът ни. Ако проследите за какво мислите през деня, ще узнаете къде отива енергията ви.

Има една интересна практика: настройте алармата през 15 минути и записвайте каква е била мисълта в главата ви в този момент. Ако се упражнявате така в продължение на 3 дни, ще се удивите от резултатите! Но тази практика има още един бонус. След нейното упражнение остава навикът постоянно да следите за какво мислите. И ето как можете да я изпозлвате. Ако се уловите, че мислите за не толкова важни неща, веднага превключете на друго – представяйте си телесните усещания, свързани с вашата мечта. Тези, които са ви вече добре познати от предишните упражнения. По този начин вие няколко пъти на ден ще превключвате тялото си на тези усещания, ще фокусирате енергията си към своята мечта, което ще доведе до скорошното й реализиране.

ДЕЙСТВАЙТЕ!

Но и това все още не е всичко. За да включите максимално енергията на тялото, нужно е просто да действате, за да се приближите до мечтаната реалност. Дори това да са съвсем малки крачки, по този начин ще покажете на Вселената, че сте готови да приемете даровете й. И тогава непременно ще се случат нещата! Проверено!

източник: magiangelova.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here