Как жените „принуждават“ мъжете да им изневеряват

0
13556

Нали знаете онази приказка, че мъжът може да е главата на семейството, но жената е шията. И накъдето се завърти шията, натам гледа и главата.

Понякога се отнася и за изневярата.

Сигурно ще подскочите и ще кажете, че няма жена, която да иска мъжът ѝ да ѝ изневярава. Разбира се, че няма. Не и умишлено.

Но понякога, всъщност доста често, заради малките ни женски особености, се превръщаме в трудно за понасяне същества, от които на един мъж му идва да избяга презглава.

Понеже да ти изневеряват не е най-забавното нещо на света, ще ви разкажем за няколко типично женски навика, които карат мъжете да търсят утеха, разнообразие и забавление навън.

Отказвате интимност

Интимността – както физическа, така и емоционална, е основната част на всяка връзка. Не отблъсквайте мъж, който иска да ви прегърне, не манипулирайте чрез секс и не играйте игрички.

И ако ви боли главата, правете секс. Ще ви мине.

Показвате несигурност

Да стоиш пред един мъж и да изброяваш недостатъците си, е най (извинете) глупавото нещо на света. Това сякаш му крещи „Какво правиш с мен, виж, че на нищо не приличам“.

Обикновено това го правят жени, които, макар да имат мъж до себе си, продължават да се съмняват в собствените си качества.

Ако той е с вас, значи ви харесва. Точка.

Не крийте тялото си, не стискайте с презрение коремчето между двата си пръста и не го питайте дали сте дебела. Харесвайте се и ще ви харесват. Толкова е просто.

Не му вярвате

Да подозираш невинен е най-нечестното нещо на света. Дори да ви е верен, ако го подозирате винаги, ако го засипвате с въпроси „Изневери ли ми“, „С кой беше, защо закъсня“, скоро ще му се прииска да ви беше изневерил, така и така го подозирате.

Една връзка от самото ѝ начало трябва да се крепи на взаимно доверие. Иначе просто няма смисъл.

И не, проверката не е висша форма на доверие, която да оправдава ровичкането в телефона му.

Заяждате се

Жените имаме изненадващото умение да правим от мухата слон. Да правим от обикновено житейски ситуации, от една дума или от един поглед проблем, съпътстван с крясъци, обвинения, цупене, „нищо ми няма“ и тръшкане на врати.

Това, естествено, не ни прави най-добрата компания. А на никой ме му се живее в крясъци, нерви и истерични пристъпи.

И съвсем разбираемо е, ако този „някой“ скоро избере да прекарва времето си с други хора, които са по-приятна компания.

Не полагате грижи за себе си

За това вече говорихме. Върнете ли в себе си загубената някъде вътрешна секс-богиня (метафора чисто и просто на себеуважението), едва ли на някого ще му мине и през ум да ви изневерява.

Задушавате

Всеки човек на този свят има нужда от време за себе си. От спокойствието, което се настанява в душата само когато човек е сам със себе си и не се съобразява.

Има нужда и от собствените си интереси и приятели, не само от любовта на живота си.

Така че не бъдете егоисти и не се опитвайте да обсебите мъжа си само за вас. Вместо това, използвайте времето, в което той прави това, което харесва, да правите същото.

И не ни казвайте, че единственото, което харесвате, е да сте с него.

http://edna.bg

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here