Как мъжете от различните зодии изразяват чувствата си

0
3446

Всеки човек изразява чувствата си по различен начин, което може да бъде затормозяващо особено преди да опознаете достатъчно половинката си. Научете по какъв начин мъжете от различните зодии изразяват своите чувства.

Мъжете са достатъчно сложни за жените (обратното също важи с пълна сила). И макар често дамите да казват, че „всички мъже са еднакви”, истината е, че това не е така. Има различни по вид мъже, които изразяват своите чувства по разнообразни начини. Ето защо за жените става още по-трудно да определят какво точно изпитва новият мъж към тях и достатъчно сериозен ли е той в намеренията си.

Една малка подсказка може да бъде неговият зодиакален знак. Разберете по какъв начин мъжете от различните зодии изразяват чувствата си:

Овен

За мъжете от зодия Овен действията говорят повече, отколкото думите. Представител на тази зодия ще ви покаже, че наистина държи на вас, като ви кани да се присъедините към него в любимите му занимания – без значение дали това е тренировка във фитнеса или пък пътуване в чужбина. Мъжете със зодия Овен също така са склонни да кажат „Обичам те” в най-неочаквания момент.

Телец

За любовта на мъжете Телци трябва да се борите повече време. Освен това представителите на тази зодия трудно изразяват своите чувства. Те могат да покажат своята любов, като готвят за вас вкусна храна, отварят ви вратата и изобщо се грижат за вас по всякакъв начин. Мъжът Телец не иска да играе игрички, затова изразява чувствата си най-лесно, като се отнася добре с жената до себе си.

Близнаци

Когато мъжът със зодия Близнаци наистина изпитва някакви чувства към вас, неговият интерес към вашата личност ще ви подскаже това. Той ще ви задава много лични въпроси и по-важното – ще запомни всичко, което му казвате, защото вие сте важна за него.

Рак

Когато мъжът Рак изпитва любов към вас, той се чувства достатъчно комфортно, за да ви сподели това в прав текст. Мъжете с тази зодия могат често да ви казват, че ви обичат, като едновременно с това ще се отнасят с вас много обич и внимание. Те се радват, когато са влюбени, така че не искат да го прикриват

 

Лъв

Лъвът обича да бъде център на внимание, ето защо, ако мъжът с тази зодия предпочита да прекарва времето си само с вас, това е ясен знак, че не сте му безразлични. Понякога Лъвовете изразяват любовта си и като купуват подаръци на своите любими. И макар че не харесват да изразяват чувствата си гласно, това не означава, че не ви обичат.

Дева

Мъжете Дева няма просто ей така да споделят своите чувства. Те ще ви дадат много „улики”, с чиято помощ ще ви позволят да разберете, че не сте им безразлични. Мъжът Дева е способен да направи хиляди неща за вас, за да ви накара да се чувствате по-добре и в крайна сметка самите вие ще се чудите как сте живели без него до този момент. Всички малки загрижени жестове на мъжа Дева изразяват неговите топли чувства.

Везни

Мъжете Везни са много романтични и са страхотни в изразяването на своите чувства с помощта на романтични жестове. Мъжът Везни ще ви изпрати букет с цветя и ще ви изпрати любовно съобщение, когато най-малко очаквате. На представителите на тази зодия може и да им отнеме известно време да ви споделят, че ви обичат, но когато това се случи, вие ясно ще разберете посланието.

Скорпион

Когато Скорпионът изпитва силни чувства, той става изключително страстен. Очаквайте мъжът Скорпион да се бори за вас и да ви защитава, дори когато не се нуждаете от това. Макар и да не заявява ясно „Обичам те”, вие много ясно ще разберете, когато това е така

 

Стрелец

Стрелците ще ви покажат, че сте специални, като постоянно искат да ви разсмиват. Родените под знака на Стрелец мъже искат да виждат жената до себе си постоянно усмихната и да внасят радост в живота ѝ. Ако го прави с вас, значи вие определено сте специални за него.

Козирог

Мъжете Козирог изразяват своите чувства чрез начина, по който включват жената в своите бъдещи планове. Представителите на зодия Козирог не са прекалено демонстративни на публични места, но пък когато са насаме с половинката си те правят достатъчно, за да ѝ покажат любовта си.

Водолей

Мъжете със зодия Водолей няма да заявят ясно чувствата си към вас, защото не обичат да бъдат твърде емоционални. Ще разберете, че мъжът Водолей има чувства към вас, когато се почувствате оценени. Това е неговият начин да ви покаже, че ви обича.

Риби

Когато мъжът Риби има чувства към вас, той ще го изрази по индиректен начин. Много често мъжете със зодия Риби се вдъхновяват от любовта и творят по някакъв начин. Освен това те се държат много мило с жената, към която имат чувства, така че ако това сте вие, няма как да не го усетите.

Милена Алексиева / rozali.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here