Кога ще срещна любовта?

0
1457

Кога ще срещна любовта? И ти ли търсиш любовта, онази истинската, неповторимата, която се среща веднъж в живота?

Питаш се кога ли ще срещнеш този човек, с който ще се потопите в истински любовен океан, опиянени от щастие и ще усетите сладостта на живота. Това вероятно е мечта на всеки, а тези, които твърдят, че не е вероятно са се разочаровали по една или друга причина от любовта.

И ти си постоянно в очакване на любовта, да те покоси като гръм от ясно небе, търсиш я, сигурен си, че ще я срещнеш, озърташ се за нея. Понякога толкова ти е писнало да я чакаш, че изпадаш в така нареченото състояние на отчаяние. Чувстваш се вече обезверен, тъжен и нещастен и си казваш “Няма ли я тази пуста любов да ми се случи най-накрая? “

Това, което се случва с теб е, че ти си в състояние на апатия и отчаяние и очакваш любовта да ти се появи отвън и ти изведнъж да станеш щастлив. Това, което не разбираш е, че ти самият си любов, всичко покрай теб е любов, животът е любов. Ако искаш любов, започни да я даваш, да я чувстваш в сърцето си. Много хора мислят, че смисълът на живота е да срещнеш човека с когото искаш да създадеш семейство, да отгледате децата си и тн.

И не ме разбирай погрешно, аз също искам да имам семейство, деца и тн. Но това, което се случва обикновено е, че се фокусираме сляпо над това да опишем с подробности какъв точно мъж или жена искаме да имаме, в каква къща искаме да живеем и тн. Но забравяме да почувстваме любовта в сърцето си, забравяме да обичаме себе си и другите.

Замислял ли си се колко различно би било всичко, ако се отнасяхме към всичко и всички с любов и ако си поставяхме за цел не да открием най-прекрасния и любящ мъж или жена, а ние самите да бяхме този човек.

Всичко в живота ни би било любов и семейството и децата са само малка част от живота, а не целия живот. Да, знам, че може да не си съгласен, но познато ли ви е: “За мен са важни моето семейство и моите деца, а другите не ме интересуват!” . А замислял ли си се какво би било ако всички хора бяхме едно голямо семейство и на всеки му пукаше за абсолютно всички.

Защото ние всички сме Едно. Нека се изпълним с любов и обичаме всичко покрай нас. Аз съм любов, ти си любов, целият живот е любов. Усети я в сърцето си и никога не казвай, че я няма и не си я срещнал, защото тя винаги е била с теб от момента, в който твоето сърчице е затуптяло. То бие за теб и те обича. Ако твоето сърце не биеше за теб, ти нямаше сега да си жив.

Ти имаш шанса да се потопиш в прекрасната палитра на живота и да обичаш. Бъди любов и давай любов, обичам те!

източник: freewill-bg.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here