Кои качества у мъжа побъркват жените?

0
1886

1. Бъди директен. Ако някоя жена ти харесва, направи нещо по въпроса без да губиш излишно време.

2. Излъчвай решителност и непоколебимост! Не бъди мъж, който изглежда така, че се колебае и не е сигурен в чувствата си. Една жена трябва ясно да разбере, че си сериозен и не си играеш с нея.

3. Направи нещо специално за избраницата си, което тя няма да очаква. Например може да я поздравиш с някоя песен, да я поканиш на танц. Не се страхувай, че ще изглеждаш смешен в очите на приятелите си. Жените винаги обичаме някой да прави нещо специално за нас.

4. Предразположи дамата да се чувства комфортно в твоята компания. Не и задавай въпроси като например колко гаджета е имала, защо се е разделила с бившия си и тн. Наблюдавай как реагира на въпросите ти и ако забележиш, че не и харесва да говори на дадена тема, веднага смени посоката на разговора. Важно е не да получиш отговор на въпросите си, а тя да се почувства приятно в твоята компания. Така, че открий нещото, което я кара да излъчва ентусиазъм докато говори и наблегни на него.

5. Когато тя говори за нещо важно за нея, постарай се да запомниш важни специфични детайли. По този начин тя ще види, че я слушаш внимателно и наистина се интересуваш от нея.

6. Бъди непредсказуем! На жените не им е интересно, ако лесно могат да предвидят какво е следващото нещо, което ще направиш или кажеш. Например, ако по принцип си тих и спокоен, в следващия момент може да си малко по-дързък и страстен (не в лошия смисъл на думата). Това не значи, че се правиш на нещо, което не си! Просто хората имаме различни лица и в различни моменти сме различни. От теб се иска да покажеш и другите си същности.

7. Бъди естествен. Никога не се опитвай да направиш добро впечатление, правейки се на нещо, което не си. Винаги си личи, когато се държим неестествено, за да впечатлим някого.

8. Запомни, че каквото и да направиш, не е важно как си изглеждал в очите на избраницата си, а как си я накарал да се чувства. И ако си я накарал да се почувства добре, тя ще се чувства привлечена от теб, дори без самата да знае защо.

източник: freewill-bg.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here