Колкото повече любов даваш, толкова повече си заслужава

0
1445

Хората са заедно, докато искат да бъдат заедно. Нито дълг, нито слава, нито морал биха могли да оковат един човек към друг.

Когато някой иска да си тръгне, той напуска и къщата, и децата, и умиращия инвалид. Когато не иска – остава, пише Adme.ru.

Когато хората искат да са заедно, не се намесват недостатъци. Когато човек иска да си тръгне, никакви достойнства няма да го задържат.

Без значение дали си грознен и непривлекателен, все ще има някой, който ще те харесва. Без значение дали си добър и желан, винаги има някой, който ще те отхвърли.

Ако те отхвърлят, това не означава нищо. Ти не ставаш по-лош и нищо страшно не се случва в действителност. Твоят човек е някъде там и той ще те приеме.

Ако са те приели, вие все пак ще се разделите – не в живота, а в смъртта. Дръж на този, който имаш, не съжалявай, че губиш друг – не се страхувай да го загубиш, от него няма да спечелиш.

Радвай се, че имаш човек, който те кара да блестиш. Сам бъди светлина: колкото повече светлина, толкова по-малко страх, колкото по-малко страх, толкова по-малко тъмнината в душата.

Колкото повече обичаш, толкова повече даваш любов, толкова повече си заслужава. Ако давайки любов, чувстваш болка или омраза – значи даваш отрова в шоколадова глазура. Не е нужна благодарност за такъв подарък.

Повярвай. Довери се. Грей. Благодари. Махни се от мъртвата любов, преди да започне да мирише на мърша. Каквото е купено с пари струва само пари. Даденото от сърцето – то е безценен дар.

Как да разпознаеш твоя човек? Лесно. Ти тръгваш напред и се сблъскваш в него по средата на пътя. Той не е знаел. Ти не си се обадила. Вие се намерихте. И така както не бяхте заедно преди, сега крачите по един и същ път.

highviewart.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here