Мъжете остават с тези жени завинаги!

0
3653

Някои жени са убедени, че мъжете търсят страстен секс, други, че се впечатляват от глуповати и вдетинени жени, трети, че ги привлича недостъпната кучка, а четвърти са убедени, че размерът на ханша кара мъжа подсъзнателно да преценява плодовитостта на жената и „любовта на мъжа минава през стомаха.”

Кое е вярно? Какво точно търсят мъжете в една жена? Във всички тези твърдения има по малко истина. Колко малко? Точно една четвърт!

Мъжът иска една четвърт страстна любовница, една четвърт вдетинена жена, една четвърт недостъпна кучка и още една четвърт плодовита и готвеща жена.
И ето стана едно цяло… от четири четвърти.

Така е, защото женската енергия има четири проявления или както ги е нарекъл Юнг, четири женски архетипа. Те са любовница, момиченце, кралица и майка.

Истината е, че мъжът търси и четирите архетипа в една жена. Жената, която обединява стихиите – огън, вода, въздух, земя. Жената, която го желае и излъчва сексапил, но и го гледа с възхищение в очите и се радва неподправено на присъствието му, а в същото време е малко недостъпна и го предизвиква да я улови и притежава, без да забравя понякога да го приласкава и окуражава да се отпусне с вкусна храна, масаж и домашен уют…

Можеш да бъдеш всичко това! Но най-често във всяка една от нас са ярко изявени само два архетипа. Това е причината да не можем да привлечем мъж или да не можем да го задържим. Мъжът търси инстинктивно и четирите проявления на женската енергия и, ако не ги открива в една жена, той търси друга. Това е по-силно от него.

Добрата новина е, че можем да развиваме липсващите ни енергии. Всяка жена може да стане цялостна, и чрез своята цялост да привлече и задържи един истински мъж. Затова предлагам ти да видиш кой или кои два от четирите архетипа са най-малко развити при теб и да поработиш върху тях.

Всяка жена може да овладее тези четири стихии. Интуитивно притежаваното познание трябва само да се събуди. Ежедневието лесно ни увлича и често в грижи за децата и дома, забравяме любовницата. Кариерата ни увлича да се състезаваме с мъжете и забравяме момиченцето или домакинята.

Това да разчитаме единствено на мъжа си за дълго време, ни подвежда и забравяме кралицата. Ако не развием липсващите ни архетипове, рискуваме да се появи друга жена в живота на любимия, която притежава точно тях. Ако си се потопила в енергията на майката–домакиня и момиченцето, като не работиш и общуваш с мъжа си предимно за дома и децата, то енергията на любовницата и кралицата започват да му липсват. В такъв момент никак не е чудно някоя секси колежка да му завърти главата.

Или пък обратното – ако ти си с кариера и си впечатляваща секси жена, която демонстрира уменията си пред мъжа си, нищо чудно да му се прииска мила жена, която да му се възхищава и да го приласкае с домашен уют. Ако развиваш и четирите енергии в себе си, ще бъдеш неотразима и няма да има мъж, който да ти устои, а любимият ще се влюби повторно в теб… завинаги!

Източник: lifebg.net

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here