Подсъзнанието говори за това, какво предстои в живота

0
3111

Новата година е на прага на вратата и всеки от нас иска да разбере какво му предстои. Вече Ви показахме тест, с който лесно да опознаете себе си и близките си, а сега Ви предлагаме един тест, който може да Ви даде правилната посока. Отново не Ви трябва нищо друго освен подсъзнанието Ви. Отговаряйте с първото, което Ви хрумва и след това прочетете какво значат отговорите Ви.

1. Разхождате се по пътека, която в един момент се раздвоява. Едната ѝ част е сенчеста и тъмна, а другата е светла и осеяна с цветя. По коя ще тръгнете?

2. Продължавате пътя си и намирате ключ. Ще го вземете ли?

3. По нататък виждате водоем. Какъв е той (река, езеро, водопад…)? Каква е водата (мътна или бистра).

4. Когато погледнете по-напред какво виждате?

Ето и какво означават отговорите Ви:

1. Изборът Ви на пътечка говори за това какъв човек сте и как се предпочитате да прекарвате времето си.
Слънчевата пътека говори, че сте отворен човек, който обича да е в компания, докато сенчестата пътека показва, че сте по затворен и обичате да оставате насаме със себе си.

2. Ключът е символ на отношенията Ви с другия пол. Ако сте взели ключа със себе си това показва, че нищо не Ви притеснява в любовта. Ако сте го оставили на земята, може би ще трябва да поработите над този въпрос.

3.Видът на водоема говори за това как виждате живота си в момента. Ако сте видяли бистра вода, значи сте на правилен път, ако сте видяли мътна вода, вероятно трябва да промените нещо.

4. Картината, която виждате символизира Вашето бъдеще. Ако харесвате това, което виждате значи сте на прав път.

автор: Милена Иванова

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here