Седмичен хороскоп за 19-25 февруари

0
650
Седмичен хороскоп за 19-25 февруари
Снимка - Pixabay

Овен – През тази седмица е добре да излезете от омагьосаният кръг, в който сте се поставили. Разширете контактите си, излизайте повече, посещавайте мероприятия, които до момента не са били в полезрението ви. Особено необходима ще е промяната в семейните отношения, където са се натрупали не малко въпроси за решаване. Най-добре направете това още в първите 2-3 дни от седмицата и не чакайте почивните дни. Здравето ви изисква повече дисциплина и грижи от ваша страна.

Телец – През тази седмица бъдещите проекти ще ви се струват много примамливи, но истината е, че не сте готови за тях или поне не и за реални действия. Водете се предимно от разума ви, който ще ви подсказва, че сега е време за внимателен анализ на ситуацията около вас. Пазете се от влизането в нечестна игра. Рискувате да загубите приятели, които с нищо не са заслужили пренебрежителното ви отношение. Почивните дни са подходящо време за физическо натоварване, благодарение на което да повдигнете общия ви тонус.

Близнаци – Тази седмица се пригответе за сериозни изпитания. Може да ви се стори, че всеки се е сетил да ви търси и натоварва с проблемите и работата си. Хубавото е, че няма да ви бъде безинтересно и всичко ще бъде истинско забавление за вас. Дори самите вие може да вдигате летвата на възможностите си. Не прекалявайте с натоварването и си осигурявайте достатъчно часове сън и почивка особено от сряда нататък. Ако не искате да бъдете търсени през почивните дни ще се наложи да изключите телефона си.

Рак – Тази седмица ще въздаде необходимото правосъдие. Много неща ще застанат на мястото си, макар първоначално да не изглежда така. Ще имате динамични дни, особено в началото на седмицата, когато ще се наложи да носите две дини под една мишница. Усилията ви обаче ще бъдат възнаградени и много скоро ще се наслаждавате на плодовете на труда ви. В личен план ще се чувствате обичани и обгрижвани.

Лъв – Пословичната ви работоспособност ще ви издигне на нови по-високи върхове в кариерата ви. Изненадващо повишение може да ви накара да се чувствате истински щастливци, но това трябва да е и знак, че след сериозната работа ви предстои и сериозна почивка. Не си мислете, че може да минете без нея. Организмът ви е изтощен от прекомерното натоварване и си иска своето. Изберете красиво и тихо място, където да си починете истински и да се заредите с нова енергия и идеи.

Дева – Тази седмица ще ви изненада приятно в личен план, коетоще се отрази положително и на служебното ви положение. Сега е моментът да договаряте условия в своя полза. Борете се за целите ви и не мислете дали го заслужавате или не. Естествено, че го заслужавате! В семейството не предприемайте промени или иницативи. Нека останат така, както са. Може би е време да помислите за лятната ви почивка.

Везни – Красотата идва от нас самите, така че се обърнете към себе си ако имате нужда от промяна. Така и около вас събитията ще започнат да се променят в желаната насока. Много е важно да не се обвинявате за нищо. Бъдете сигурни, че сте на прав път, особено ако се чувствате добре. В средата на седмицата може да получите писмо. В четвъртък и петък обърнете внимание на финансовото ви състояние, за да не ви изненадат непредвидени разходи. Бъдете по-пестеливи и разумни в харчовете си.

Скорпион – Седмицата ще започне с добро настроение и усещане за освобождаване от ваши тревоги. Много е важно да си налагате да мислите положително. Така ситуацията около вас ще се проясни и ще може да се чувствате добре в кожата си. Активността ви ще е най-доброто ви лекарство. Освен това не се затваряйте у дома и се опитайте да прекарвате повече време навън. Точно сега срещите с приятели ще са особено полезни за вас.

Стрелец – Някои от убежденията ви може да претърпят промяна. Това не е срамно, а нормален етап от развитието ви. Не се страхувайте да бъдете различни. Повечето представители на знака ще имат интересно събитие в средата на седмицата. Рискувайте да се запознаете със сфера на изкуството, която до момента е била неразбираема за вас. В личен план за самостоятелните представители на знака може да се завъртят поредица от събития, които да ги разделят самотата им. Все пак не бъдете прекалено раздаващи се. Дайте си време да опознаете партньора си.

Козирог – Тази седмица е подходящо време за това да въведете ред във финансите си. Замислили сте пътуване, но в последния момент може да изникне обстоятелство, което да изисква повече вложения. Търсенето на заем може да ви вкара в прекалено големи заеми. Бъдете реалисти и ако е необходимо се откажете от пътуването, като го отложите за по-подходящ период. В работата, в средата на седмицата, може да настъпят някои изненади. Не се противете на промените. Те ще донесат само позитиви за вас.

Водолей – Тази седмица ще ви се наложи да промените ритъма си на работа и да наваксате останалата част от групата. Не си мислете, че няма да се справите. Не забравяйте да ползвате всички козове, с които разполагате, включително очарователната ви усмивка и способността ви да създавате приятелства. В средата на седмицата може да помислите за курс, на който да се запишете, за да повишите квалификацията си. Не правете компромиси с храненето си, за да може тонусът ви да е на ниво. В семейството са възможни разногласия в четвъртък. Помислете добре как изглеждат постъпките ви отстрани и бъдете честни със себе си и близките ви.

Риби – Тази седмица ще ви е нужна двойна доза енергия, вяра и може би още един чифт ръце. Единствено спокойствието ще ви помогне да не попаднете под лавината от задачи. В понеделник станете по-рано, за да намерите време за закуска и гимнастика. Положителното мислене и дори няколко сеанса медитация също ще са ви от полза. В сряда задължително намерете повече време за разходка навън или занимание, което поне малко да ви откъсне от тежестта на отговорностите. В четвъртък ви очаква приятна новина, която ще ви даде криле. Не се колебайте през почивните дни да зарежете всички мисли за работа някъде далеч от града.

източник: actualno.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here