Страховете в любовта на всяка от 12-те зодии

0
4184

Овен – най-големият им страх е да не се превърнат в “чехльовци” и да не попаднат на по-властен партньор. Те обичат равноправието и могат да си тръгнат с лекота от една връзка, ако усетят, че се превръщат във войници под команда.

Телец – страхува се от скуката и липсата на емоции. Те са изключително емоционални и искат тръпката да продължи вечно. Често не осъзнават, че в реда на нещата е тя да утихне и си тръгват с надеждата да намерят друг партньор за нова тръпка.

Близнаци – като една суетна зодия, Близнаците се страхуват от това да не изгубят физическата си атрактивност. Търсят и това у партньора си. Когато нещата визуално се променят, това се отразява и на секса.

Рак – най-големият им страх е развода. Раците изключително много държат на семейството и това е голямата цел в живота им. Мисълта за развод ги кара да потръпват от ужас и бранят семейството си с цената на всичко.

Лъв – да не бъдат наранени. Лъвовете са иронично едни от най-страхливите в любовта. Те са страдали толкова много, че не могат да понесат повече раздели. Техният най-голям страх да не бъдат отново наранени.

Дева – ужасен страх от изневяра. Девите могат да са параноици на тази тема. Дали това се дължи на липса на самочувствие или някаква вътрешна несигурност, не се знае. Но Лъвовете са изключително ревниви и мнителни, именно заради страха си от измяна

Везни – сексът е големият проблем на Везните. Те са по-емоционални и сексът винаги им е бил далечна тема. Страхуват се от това да не би партньорът до тях да е “хищник” в леглото и това да се превърне в задължение, а не остане удоволствие.

Скорпион – да не се влюбят в друг/а. Скорпионите са много влюбчиви и се страхуват да не би да се влюбят в друг човек, когато вече са в сериозна връзка. Този страх ги преследва от първия ден.

Стрелец – бракът е темата, от която те бягат най-много. Страхуват се от сериозното обвързване и приемат брака като затвор. Този страх продължава да ги преследва, дори когато кажат голямото “ДА…”

Козирог – битовизъм. Козирозите не понасят обикновените и скучни неща. Те се страхуват човекът до тях да не се превърне в досаден съквартирант, с който се карат за мръсни чинии или разхвърляни дрехи.

Водолей – застой на едно място. Водолеите се страхуват да не попаднат на човек, който цял живот ще живее в една къща, в един град… и все едно и също. Те са авантюристично настроени и предпочитат да обиколят света, пред това да си стоят вкъщи.

Риби – страх от това да не изневерят. Липсата на воля е осъзната при Рибите и те се страхуват да не залитнат, когато са в сериозна връзка и държат на партньора си.

Източник: actualno.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here