Съдбата на зодия Близнаци

0
651

Близнаците са доста противоречиви личности и наистина е чудно как успяват да се справят с всичките си вътрешни противоречия и търсения. Те са променливи и претърпяват много метаморфози през житейския си път.

Близнаците са забавна и приятна компания, с тях никога не е скучно, но склонността им да променят непрекъснато мнението си доста често плаши хората, защото не знаят какво могат да очакват.

Представителите на този знак са с блестящ ум и могат да реагират мигновено във всяка ситуация. Ако се захванат да вършат нещо сериозно, без съмнение ще постигнат блестящи успехи.

Близнаците често са или много преуспяващи, или мизерстващи. Съдбата им зависи изцяло от решенията, които вземат. Енергия им е по-скоро умствена, отколкото физическа, затова те трябва да се грижат повече за образованието си. Представителите на тази зодия често имат склонност да съдят по външен вид.

Близнаците са много наблюдателни. Често говорят едно, а вършат друго. Влияят се лесно. Те са мислители, теоретици, които обичат мислите заради самите тях, а не защото го водят към нещо определено.

Близнаците се реализират най-добре в областите, в които се иска бърз ум и умение да се контактува с различни хора.

Съдбата на този зодиакален знак е в словото и в този ред на мисли в областите на информацията, реклама, медиите, образованието, търговията, издателската дейност и филологията, Близнаците са в своята стихия.

Подходящи са професиите на рекламен агент, журналист, радиоводещ, говорител, посредник, издател, библиотекар, писател, преводач телевизионен или радиотехник.

Представителите на този астрологичен знак са деятелни, жизнени, контактни, честни и доброжелателни. Но те често са и нетърпеливи, повърхностни и двойствени.

Мъжът Близнаци е със слабо тяло и докато говори оживено жестикулира. Лицето му е слабо, с високо изразено чело, а носът – заострен и тесен.

Дамата Близнаци е със фино тяло и тесни бедра. Очите й са малки, но живи. Устните често са тънки, има удължен врат и дълги пръсти на ръцете.

http://sanovnik.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here