Съдбата на зодия Везни

0
1026

Везните трябва да се научат да бъдат толкова безгрижни и да реагират на чуждите влияния, за да не допускат да властват над вас.

Представителите на тази зодия имат критичен дух и безпристрастна преценка, обичат да сравняват. Търсят хармонията в живота и стават раздразнителни, когато някой я наруши.

Изключително наблюдателни са и са подвластни на сентенцията, че съществува един невидим свят, успоредно с видимия.

Везните имат развит ум с много добре развита интуиция. Те са жизнерадостни, шеговити, весели и това ги прави желана компания навсякъде.

Добри и верни приятели са. Обичат да посрещат гости винаги създават топла и приятна атмосфера. Везните се боят от самотата.

Представителите на този знак често стават жертва на силните си чувства, склонни са да изпадат в меланхолия. Обичат културните удоволствия, театъра, галериите, концертите.

Везните са изключително състрадателни, учтиви, приятни, много услужливи, горди и любезни.

Имат развито чувство за естетика. Независимо от обстоятелствата успяват да запазят вътрешния си баланс. Често плановете им за живота са мащабни, подвластни са на първото си впечатление и трудно се освобождават от него. Талантливи са по природа и естествено интелигентни.

Най-забележителната черта на Везните е тяхната проницателност и предвиждане на нещата. Обичат сами да чертаят пътя си, не харесват да им се казва какво да правят. Най-прочутите актьори в света за представители на този знак.

Те винаги привличат многобройни последователи и почитатели. Имат засилена сетивност към истината или фалша. По-силно се влияят от неизказаните мисли на другите, вместо от произнесените им думи.

Везните никога не са безразлични към външния си вид. Те не обичат шумните скандали, да се ядосват или разочароват. Често ги избягват и при такива случаи успяват да лавират много умело. Везните притежават умението да накарат другите да им вършат работата. Везните рядко молят за услуги и получават всичко, което желаят без своя намеса.

Подходящите области, в които да се развият са право, култура, изкуство, дипломация, социология, мода, дизайн и музика. Подходящи професии за този зодиакален знак са юрист, съдия, законодател, дипломат, деец на културата, социолог, гримьор, фризьор, манекен, изкуствовед, музикант, певец.

http://sanovnik.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here