Съдбата на зодия Водолей

0
448

Водолеите трябва да се усамотят и да размислят винаги преди да действат. Ако изчакат гласа на вътрешния разум, никога няма да сбъркат.

Родените под този зодиакален знак са надарени с блестящ ум. Често са склонни към философски размисли, но рядко се занимават с изкуството. Обичат да наблюдават и да анализират.

Съзнанията на Водолеите са способни да родят гениални идеи, идеалисти са и често – ексцентрични натури. Обичат да си фантазират и често са разсеяни. Имат силна воля, но често действат необмислено.

В живота им приятелството играе важна роля. Готови са да се жертват за близките си и да полагат сили за духовното издигане на човечеството. Лесно печелят доверието на околните и имат способността да разбират и изслушват.

Постави ли си някаква цел, Водолей я преследва до край и я изпълняват. Независимо от това, често пъти биват смятани несправедливо за лениви.

Може би това погрешно впечатление се корени в маниера им на работа – често по цели дни нищо не вършат, после изведнъж се хващат за работа и успяват да я свършат за невероятно кратко време. Тези хора имат изключителен интелект.

Обичат похвалите и са ревностни защитници на идеите, в които вярват. Водолеите са любезни и любвеобилни, търпеливи, тихи и не са нахални. Често обичат да се усамотяват, но междувременно са и добри компаньони. Обидите ли представител на този зодиакален знак, знайте, че бързо ще ви прости.

В критични ситуации Водолеите избухват лесно, но после бързо им минава. Друга характерна черта за тази зодия е, че харесват хората не такива, каквито са, а такива, каквито си ги представят във фантазията си.

Водолеите трябва да се научат да контролират лековерието, колебанието, неизпълнението на обещанията, несигурност и самохвалството.

Водолеите съвсем не са само теоретици, те непрекъснато се лутат из лабиринтите на мисълта си и прокарват нови пътища. Готови са да поглъщат жадно науката.

Областите, в които биха могли да намерят успешна реализация, са в сферата на науката, медиите, научноизследователската дейност, авиацията, фотографията, астрологията, астрономията, космическите изследвания и телекомуникациите.

От Водолей би станал чудесен изобретател, компютърен специалист, програмист, фотограф, електротехник, астролог, журналист, учен или радиотехник.

http://sanovnik.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here