Съдбата на зодия Дева

0
666

Силата на Девата е в предвидливостта, упоритото преследване на съвършеното в работата, логиката и методичния начин на работа. Представителите на този знак трябва да имат повече доверие в себе си.

Този зодиакален знак се ръководи по-скоро от разума, а не от сърцето. Девите са философски настроени, притежават интелект, произлизащ от богатия им опит.

Заради големия си умствен капацитет, те имат успех в научните изследвания като действат винаги с ясното съзнание за това, което вършат.

Девите са много трудолюбиви и обичат да четат. В техния свят всичко подлежи на изследване, проверка и обсъждане. Много са критични към себе си и към останалите.

Грижливи са и предпазливи, склонни са да анализират всичко. Лесно поправят слабостите недостатъците в собствения си характер.

Девите се нагаждат към изискванията на живота без да полагат много труд, но понякога егоизмът в тях надделява. Не виждат своите грешки, а се възмущават от тези на другите. Ето защо мнението им за околните е по-негативно отколкото трябва ада бъде.

Дева притежават изключително развито чувство за ред. Пестеливи са, търпеливи – домакински натури. Проявяват интерес към най-малките подробности в живота и в семейството. Притежават ораторски талант и често са склонни към полемика.

Скептицизмът им пречи да бъдат великодушни и състрадателни. Външно изглеждат доволни, но зад тази маска се крие тяхното критично око. Предпазливи са и затова трудно се сприятеляват. Не обичат да ги надзирават и следят. Макар болезнено откровени, те не винаги изказват мнението си.

Имат силна воля, но въпреки това се поддават на чуждо влияние. Държат на авторитета си и го пазят ревниво. Девите често се ядосват за дребните неща, но таят гнева в себе си и често прикриват емоциите си. Разкайват се лесно и са доста чувствителни.

Най-голямата слабост на Деви е, че са много критични към другите. Те стигат докрай и си позволяват дори да раздават присъди. Ако успеят да преодолеят тази своя черта те могат да стигнат до най-високите духовни постижения в житието. Представителите на този знак често са неуверени и безпричинно се тревожат за утрешния ден.

Области в които биха могли да намерят успешна реализация са химия, фармакология, здравеопазване, наука, техника, математика, счетоводство, администрация и деловодство. Подходящи професии са медицински работник, счетоводител, учен, химик, биолог и аптекар.

http://sanovnik.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here