Съдбата на зодия Лъв

0
736

Лъвовете винаги излъчват достойнство и царственост. Затова често се открояват от тълпата. Те са щедри, великодушни и носят артистичността в себе си, затова не е чудно, че винаги стават центъра на всяко събиране.

Лъвовете имат творчески подход, който им е вътрешно присъщ. Новатори са и всичко, което правят е неповторимо и оригинално.

Лъвовете имат изключителен подход към децата, заради умението им да разказват истории по интересен начин. Представителите на тази зодия се обличат с вкус и имат добър усет за модата. Успешно биха могли да се реализират в тази област.

Мъжът Лъв е представителен, със силни и широки рамене, свежо лице, големи очи и правилни устни. Винаги ходи изправен и с високо вдигната глава.

Дамата Лъв е стройна, с овално лице, големи, изразителни очи и сочни устни. Притежава силен сексапил, излъчва достойнство и аристократизъм. Държи много на външния си вид и на обноските си.

Чудесни и верни приятели са. Спечелите ли веднъж сърцето на Лъва, той ще ви бъде верен завинаги. Честта и доблестта са други отличителни черти на този знак. Гордостта на Лъва е най-голямото му богатство, внимавайте да не я накърните!

Съдбата на Лъвовете е да бъдат лидери, да ръководят, да организират. Те могат да намерят подходящите хора за всяка работа, които не само ще я свършат, но и ще са благодарни на Лъва за това.

Амбициозни са и винаги се отличават, което прави професионалното им израстване стремглаво нагоре. Качествата на царската зодия са неизброими и стига да не се отдаде на мързел, може да постигне сериозни успехи.

Този астрологичен знак се характеризира с независимост, смелост, великодушие, увереност, щедрост и жизненост.

Лъвовете са прекрасни политици, управленци, златари и театрали. Могат да се реализират успешно и в държавната администрация.

Най-големите ви врагове на лъва са горделивостта и собственият му мързел. Представителите на този знак трябва да запомнят, че не всичко, което блести, е злато. Трябва да се научат на търпение и да контролират емоциите си.

http://sanovnik.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here