Съдбата на зодия Рак

0
524

Раците ще са в стихията си, когато най-после успеят да се освободят от принудата, която търпят много време. Тогава те ще могат да пометат всички пречки по пътя им.

Шансовете за щастие, през житейския път на този знак, са отлични. До 35-годишнина Раците ще бъдат предмет на последователни промени.

В кръговрата на живота ще се редуват доброто и злото. Пътуванията, които тези хора предприемат ще бъдат ползотворни. Ще създават много приятелства, особено сред жените.

Ракът е своенравен, любопитен, упорит и привързан към живота. Той е грижовен и внимателен към близките си. Представителите на тази зодия са много грижовни и са готови да се жертват за добруването на близките си.

Съдбата им е да бъдат подвластни на чувствата си. Животът на Рак е насочен предимно към вътрешния им свят и богат на преживявания.

Преживяват силни вътрешни изяви, а паметта им е способна да съхрани и най-малкия детайл. Обожават да превъртат лентата и да преживяват в съзнанието си стари случки.

Тези хора са общителни и ценят много симпатиите на другите, но често се страхуват от насмешка или неодобрение. Раците често се чувстват пренебрегнати или обидени, без да има конкретен повод за това. Мнителни са, лесно се огорчават, с голямо самочувствие са и заради това съжителството с тях понякога е мъчно.

Раците разбират нещата трезво, но лесно се поддават на чуждо влияние. Те са доверчиви и са склонни да се подчиняват на по-силна воля. Тактични са, често сдържани и изпълнени със съчувствие. Държат на добрия си имидж в обществото и публичното признание.

Твърде много обръщат внимание на хорското мнение. По натура са пасивни, често настроението им се променя и лесно изпадат в песимистични и черногледи размишления.

Сред основните недостатъци на Рака, които му пречат да живее пълноценно, са непостоянството, срамежливостта, привързаността към миналото, криворазбраната реалност и потискането на чувствата.

Областите, в които могат да се развият успешно са история, археология, зоология, хуманитарна сфера, финанси, морско дело, хранително-вкусова промишленост и фотография.

От раците стават добри финансисти, банкери, агенти на недвижими имоти, домоуправители, архитекти, специалисти по вътрешен дизайн и обзавеждане, фотографи, художници, психолози и биолози.

http://sanovnik.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here