Съдбата на зодия Риби

0
469

Рибите са с ярка индивидуалност. Независими и често предпочитащи да останат в периферията на събитията. Представителите на този знак са проницателни и това силно впечатлява околните.

Рибите са последният – дванайсти знак в зодиака и се явява като събирателен пункт на качествата на останалите единадесет знака.

Рибите често се чувстват безсилни при наличието на толкова много способности и често намират изход в бягството от тях.

Този знак е може би най-чувствителният, дотолкова, че и най-малката негативна промяна във външната среда може да ги обърка и натъжи.

Тези хора лесно стават жертва на униние и депресивно състояние и трудно се избавят от меланхолията. За да живеят в баланс през житейския си път, Рибите трябва да повярват в позитивния изход на нещата.

Вярата им е най-силното оръжие. Трябва да обърнете способностите си в своя полза и бихте могли да се реализирате във всяка една сфера на знанието. Изкуството привлича хората, представители на този знак, повече.

Рибите реализират мечтите си и богатия си духовен свят най-често там. Изконната цел на Рибите е да направят света едно по-добро място за живеене. За тази цел са способни да жертват дори себе си.

Представителите на този знак са изключително милосърдни, жертвоготовни, интуитивни, състрадателни, безкористни, артистични и смирени.

Но тяхната стеснителност, меланхоличност, тревожност и бягство от действителността прави житейския им път труден и мъчителен. Трябва да преодолеете вътрешната си изолираност и страх, за да живеете в хармония.

Родените в първия период на зодията трябва да бъдат активни в професионален план. Не трябва да използват семейството си като отдушник на негативни емоции и преживявания. Това може да предизвика негативни реакции, дори развод.

Родените във втория зодиакален период за Риби трябва да бъдат внимателни със здравето, което както винаги се влияе от емоционалната стабилност.

Трябва да бъдете внимателни и да гледате реално на живота. Овладейте емоциите си и си наложете чувство за такт и мярка. Това ще ви помогне.

Областите, в които Рибите биха се реализирали успешно са в морския бизнес, фармацията, културата, изкуството, окултните науки, социалните служби, медицината и киното.

Сред подходящите професии са моряци, рибари, фармацевти, медиуми, окултисти, музиканти, художници, кинодейци.

http://sanovnik.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here