10 причини защо най-добрата ти връзка ще е с момичето, което те обича прекалено много

0
1644

Чудиш се защо все още не си намерил любовта и всичките ти връзки са били токсични? Искаш да изпиташ истинската и зашеметяваща любов? Тя ще дойде сама, когато най-малко я очакваш, но ще е с момичето, което те обича прекалено много…

1. ТЯ ЩЕ ВНАСЯ ПОЗИТИВИЗЪМ В ЖИВОТА ТИ

Тя ще те обича, ще обича света и точно тази любов ще я изпълва напълно. С нея ще сияе и всеки ден ще е изпълнен с радост и красота.

2. ТЯ ЩЕ ТЕ НАКАРА ДА ЗАБРАВИШ ЗА ВСЯКА ПРЕДИШНА ВРЪЗКА, ВСЯКА БОЛКА, КОЯТО СА ТИ ПРИЧИНИЛИ

Когато я срещнеш, няма да поискаш да помислиш за друго момиче. Тя ще те научи на това какво е истинска любов и как да обичаш отново. Ще се влюбиш в усмивката, в щастието ѝ и в нея самата толкова силно, че няма да си спомняш за миналото.

3. ТЯ ЩЕ ТИ ПОКАЖЕ КАКВО Е ЛЮБОВ

Не, тук не става дума за онази повърхностна любов, а за истинската с нейните плюсове и минуси, с прекрасните моменти и кратките падения. Момичето, което ще го направи, няма да си тръгне, няма да избяга, а ще остане, за да запълни празнотите в живота ти.

4. С НЕЯ НЯМА ДА СЕ ЧУВСТВАШ САМ

Тя ще ти показва любовта си и ще те кара да летиш, дори в трудните дни и в най-трудните моменти. Винаги ще си доволен. Тя ще даде всичко от себе си.

5. ЩЕ ТЕ НАУЧИ ДА ПРОЩАВАШ

Не се заблуждавай, защото това момиче вижда и лошата страна на света, но се наслаждава на хубавите му страни. Тя прощава. Ще те научи и ти да го правиш. Ще ти покаже как да се контролираш, да се освободиш от болката

6. ТЯ ЩЕ БЪДЕ ЛОЯЛНА КЪМ ТЕБ

Момичето, което ще те обича прекалено много няма да те предаде. Няма и да допусне да ти се случи нещо. Любовта ѝ към теб ще бъде много по-различна от тази, с която си се сблъсквал досега.

7. ТЯ ЩЕ ТЕ НАКАРА ДА ОТВОРИШ СЪРЦЕТО СИ ОТНОВО

Тя е емоционална и не намира нищо лошо в това да се разкриеш. Именно на това ще те научи, за да можеш да обичаш по най-истинския и красив начин.

8. ТЯ ЩЕ СЕ КАРА С ТЕБ, НО И ЩЕ СЕ БОРИ ЗА ТЕБ

Това ще е момичето, което ще се бори за теб и с теб, ще се карате, ще те предизвиква и ще те подлудява, не защото не е влюбена в теб, а напротив – защото те обожава и я е грижа за теб, защото си нейната сродна душа и любовта ви е най-важна.

9. ЗА НЕЯ ЩЕ Е ВАЖНО ДА РАЗРЕШАВАТЕ ПРОБЛЕМИТЕ СИ, А НЕ ДА СИ ТРЪГНЕТЕ

Любовта не е перфектна и винаги ще има трудности, с които ще трябва да се справяте заедно. Не бягай от проблемите, защото и тя няма. Седнете и поговорете. Така правят истински отдадените хора в една истинска връзка.

10. ТЯ ЩЕ ТЕ ОБИЧА С ВСИЧКИТЕ ТИ НЕДОСТАТЪЦИ

Всички пазим тайни, които сме затворили някъде дълбоко в себе си, за да не показват, че ни боли. Тя ще е онази светлина, която ще разруши преградата, която си построил и ще те обича с миналото, несигурностите и страховете ти. Пази я!

Източник: dama.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here