11 неща, които те правят добра в леглото

0
341
Снимка - Pixabay

Обратно на популярното вярване, не е необходимо да си добре запозната с 52 секс пози или да имаш предишен опит в порно индустрията за да си изключително добра в леглото. Вместо това, всичко се свежда до по-фини и реалистични фактори, които може би вече владееш. И ако не е така, ние сме тук за да ти помогнем да овладееш уменията от които се нуждаеш за да побъркаш от удоволствие своят партньор.

Не съди

Независимо дали става въпрос за фантазиите на партньорът ти или това наистина да определиш своите, да си отворена към различни желания е от съществено значение.

Запомнете, че всичко е в сферата на фантазията и не е нещо, което дори някога ще трябва да направите.

Така че, остави настрана осъждащото поведение и наистина се вслушай в желанията си и тези на твоят партньор. Това може да доведе до наистина интересни преживявания.

Иновативна си

Креативността и търсенето на нови начини да се разгорещи атмосферата в леглото са от изключителна важност за добрият секс.

Мислиш за секс – много

Нямаме предвид само когато го правиш или когато видиш някой супер секси мъж във фитнеса.

Психиката е основният компонент в секса,

казва Кернер. Така че, ообърнете внимание когато чувствена мисъл или секси мисли от време на време през деня.

Позволете си да почувствате еротиката и наблюдавайте секси нещата около Вас. Все пак имай предвид, че мозъкът и либидото са свързани!

Способна си да поставиш нуждите на другия пред собствените

Проявата на съчувствие във всяка област на живота се смята за добро качество, но прилагайки го в спалнята може да те направи наистина добър секс партньор. Не те съветваме винаги да поставяш човекът до себе си на първо място (все пък твоят оргазъм също е важен), но да доставяш удоволствие от време на време на партньорът си може също да бъде много секси.

Можете например да го направите някоя сутрин, когато на партньорът Ви обикновено му се прави секс.

Обещаваме ти, че след като започнеш да се отнасяш с половинка си по начина по който искаш той да се отнася с теб, тези жестове на щедрост няма да останат незабелязани.

Ще пробваш (почти) всичко поне веднъж

Трудно е да сте добри в леглото ако правите само това което знаете и не опитвате нищо различно.

Не е задължително да правите абсолютно всичко, но отношението Ви към новите неща трябва да е „може да се окаже забавно“ или „защо не?““

Разбира се, ако партньорът ти иска да направите тройка, а ти не искаш, тогава съвсем спокойно можеш да откажеш. Но когато става дума за нови трикове, видове и техники, ние те съветваме да опиташ.

Правиш го от време на време сама

Хората които са в синхрон с тялото си и са наясно какво им харесва са по-добри любовници и се наслаждават повече на секса. Жените понякога забравят колко забавна и изпълнена с удоволствие може да бъде мастурбацията, особено когато са обвързани; и въпреки, че някои смятат, че мастурбирането ще Ви направи по-малко заинтересовани от секса, много често е точно обратното.

Не си стеснителна

Помисли си за най-добрият секс който си правила – най-вероятно партньорът ти е бил страстен и ентусиазиран. Готови сме да се обзаложим, че те не сте били притеснени от телата си, и не сте се уверявали, че лампите са загасени, или да сте се оплаквали, че имате кореми. Казахме го веднъж и ще го направим отново: Увереността е най-секси качеството, което някога можещ да имаш.

Някой който казва, „Аз съм секси както и да изглеждам,“ Ви кара да го вярвате“.

Знаеш кога да си малко по-шумна и луда

Способността да се отпуснеш и да загубиш контрол е чудесен атрибут в партньора. Според проучване мъжете споделят, че това което искат от партньорката си е да е по-шумна по време на секс. „Мъжете не винаги са сигурни какво жените искат и дали са задоволени ако тя не им дава насоки. Затова искат да използват шума като насока.“ Това може да е всичко от стенания до думи или фрази като „по-силно“, „по-бавно“ или „точно там“.

Спонтанна си

Когато попитахме мъже за най-секси нещото, което жена някога е правила по време на секс, по-голямата част от запитаните отговориха: когато вземе нещата в свои ръце и направи нещо изненадващо или спонтанно. От събуждайки го с фелацио или чакайки го в леглото облечена в секси бельо, това са малките неща които имат голямо въздействие заради неочакваната им поява.

Поддържаш тялото си стегнато и секси

Изследователите знаят, че стегнатото и тренирано тяло е голям афродизиак за жените, но то може да те направи и по-добра в леглото. Например, упражненията те правят по-фокусирана, увеличават либидото и издръжливостта, и те правят по уверена.

Способна си да се смееш на себе си

Този който е добър в леглото винаги може да види хумора във всяка ситуация, защото все пак секса трябва да е добре прекарано време.

Като секс експерт д-ц. д-р Лоуган Левкоф, не отдавна ни каза,

Може да не запомните най-силният оргазъм, който сте имали, но ще запомните онзи път когато паднахте от леглото защото сте били толкова вглъбени в това което правите, че не сте забелязали че сте на ръба.“ Странни шумове, звуци, и несполучливи пози винаги се случват, но ако можете да продължите въпреки тях и все още да се забавлявате, това е което ви прави невероятни в секса.

Източник: womenshealthmag.com

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here