3-те урока, които всяка зодия трябва да научи тази година

0
1187

Овен (21 март – 19 април) Спрете да потискате чувствата си. Работете, за да изграждате здравословно връзките си. Научете се да казвате Обичам Те!

Телец (20 април до 20 май) Научете се да държите езика зад зъбите си. Разберете, че хората може да имат нужда от някой да слушат и не винаги се нуждаят от съвет. Спрете да се притеснявате за всичко.

Близнаци (22 май до 21 юни) Разберете кое е нещото, което ви кара да се чувствате живи и го последвайте. Научете кои хора в живота ви са токсични и ги пуснете. Бъдете себелюбиви.

Рак (22 юни до 22 юли) Отдайте се на пътуване, което отдавна отлагате. Спрете да правите нещо, което мразите. Започнете да живеете живота си на пълни обороти

Лъв (23 юли до 22 август) Спрете да се връщате към бившия. Променете живота си, ако не сте щастливи. Спрете да подкрепяте всички останали, освен себе си.

Дева (23 август до 22 септември) Научете се да поемете отговорност за живота си. Направете нещо, за да постигнете най-накрая онази цел, за която отдавна мислите.
Кажете НЕ на отрицателния глас в главата си.

Везни (23 септември до 22 октомври) Научете се да се доверите на процеса и спрете да контролирате всичко около себе си. Освободете омразата в сърцето си. Обичайте себе си по същия начин, по който обичате другите.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември) Простете на онези, които са ви наранили, дори те да не съжаляват за това. Спрете да се притеснявате за това какво мислят останалите за вас. Намалете малко темпото и се насладете на живота си повече.

Стрелец (23 ноември – 21 декември) Осъзнайте, че няма нищо лошо в това да сте уязвими. Разберете, че любовта няма да ви кара да страдате всеки път. Простете на себе си и оставете грешките в миналото.

Козирог (22 декември до 20 януари) Пътувайте отново.Научете се да водите живот, който ви кара да будите сутрин развълнувани. Натиснете бутона за рестартиране.

Водолей (от 21 януари до 18 февруари) Борете се за онова нещо или онзи човек, за който не можете да спрете да мислите. Споделяйте по-често чувствата си на хората, които обичате.Правете добро.

Риби (19 февруари до 20 март) Разберете, че не всеки е тук, за да ви нарани. Вие не винаги сте виновни за това, че нещата свършват. Осъзнайте, че трябва да сте нещо повече от средното.

източник: actualno.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here