4-те зодии, които никога не приемат изневярата

0
1987

Изневярата е може би едно от силните и разтърсващи събития в живота, което може да ни промени кардинално. Болкaта и разочарованието не могат да се сравнят с друго чувство. Ето как различните зодии приемат това предателство и кои са тези, които не могат да понесат нещо подобно!

Зодия Лъв – Представителите на този знак са много прями и прецизни в решенията, които взимат. За тях предателството и изневярата означават край на всичко, което е било до сега. Не прощават и не се връщат назад. Лъвовете директно затварят вратата след себе си и изчезват завинаги. След изневяра са много наранени и огорчени.

Зодия Козирог – Козирозите приемат новината нормално и в първия момент не осъзнават какво точно се е случило, защото нещо подобно идва като гръм от ясно небе за всеки. Когато обаче обмислят всичко, могат да избухнат до краен предел и дори да стигнат до сериозни кавги и проблеми. За тях дори и най-малката изневяра или предателство е пренебрегване на личността им и те не биха вярвали на човек, който ги нарани по този начин.

Зодия Водолей Те имат страх от това да бъдат предадени или наранени от партньора си. Когато се доверят на някого в любовта са много всеотдайни. Ако са наранени или им изневерят се затварят в себе си и това води до тежки емоционални моменти. Дори и да искат не могат да преодолеят подобно нещо, защото мисълта за предателството ги съсипва. Новото начало им е трудно, но е задължително за тях.

Зодия Риби Дори и на пръв поглед да изглеждат мекушави или доверчиви, Рибите са доста своенравни и категорично не биха приели изневяра във връзката си. Те държат на добрите отношения и силната любов. Самите те не биха предали партньора си и няма как да бъдат с човек до себе си, който си позволява нещо подобно.

източник: actualno.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here