5 неща, които започват да се случват, когато срещнете сродната си душа

0
3711

Напоследък много мисля за сродните души. И за знаците, които съдбата ти изпраща, за да разбереш, че си на правилния път. С правилния човек.

И понеже казват, че няма нищо случайно, може би затова и попаднах на този текст, публикуван от неизвестен автор в една от социалните мрежи.

Ето какво се казва в него… „Когато срещнете онзи специален човек, който съдбата е отредила да ви бъде спътник в живота, за да ви допълва, да ви помага да извадите на повърхността най-доброто у себе си и да изчистите мирогледа си, ще започнете да забелязвате, че ви се случват някои „странни“ неща…

1. Всичко си идва на мястото Сега, когато сте намерили човека, който ви помага да осъществите мисията си на земята, ще забележите, че нещата не само в личния ви живот се подреждат. Изведнъж желанията ви започват да се осъществяват, едно по едно. Дори и тези, които досега са ви изглеждали невъзможни.

Пътят към тяхното реализиране сякаш сам се открива пред вас. И сякаш сам ви насочва да тръгнете по него. Не се страхувайте. Дори да не ви се струва така, всъщност вие нищо не рискувате. Защото животът, за който мечтаете, вече се случва…

2. Намирате отговори на въпроси, които ви измъчват от дълго време Когато общувате със сродната си душа, започвате да мислите по-добре, ставате по-прозорливи, по-комбинативни. Отговорите сякаш сами изплуват пред вас. Както и решенията на доскоро неразрешими задачи. Вашата сродна душа ви помага да чуете по-ясно вътрешния си глас. Подкрепя ви да постигнете целите си. Помага ви да преодолеете препятствията и несигурността си. Помага ви да осъзнаете на какво сте способни и да разгърнете потенциала си. Помага ви да разгърнете себе си.

3. Свързвате се на по-дълбоко ниво с близките си Това е интересен парадокс. Когато срещнете сродната си душа и двамата се свържете в едно цяло, взаимоотношенията ви с останалите важни хора в живота ви също се задълбочават. Недоразуменията сякаш от само себе си се изчистват. Способността да се свържете на такова ниво с един човек всъщност ви помага да оцените и другите хора в живота си. Започвате да търсите начини да им демонстрирате загрижеността и любовта си, започвате да гледате по друг начин на времето, прекарано с тях. Започвате да гледате по друг начин на самите тях.

4. Подтиквате хората около себе си да търсят истинската любов Любовта просто излиза навън от всяка фибра на тялото ви. Пулсира във всяка клетка. Иска ви се да „заразите” с нея целия свят. Изведнъж осъзнавате, че вече не можете да толерирате непълноценните връзки на хората, които обичате. Не можете да си затваряте очите, когато виждате как ги манипулират, подценяват, нараняват. Не можете да стоите безучастно, когато виждате как се самозаблуждават и примиряват. Вече знаете какво е да познаеш сродната си душа и знаете, че всеки има право на това. Стига да бъде достатъчно смел да я потърси. Но най-вече да повярва в нея.

5. Мирогледът ви се променя Вашата сродна душа ви помага да видите света и хората около себе си по нов начин. Започвате да гледате към бъдещето с изпълнени с оптимизъм очи. Вашата сродна душа ви помага да отворите сърцето си и да бъдете по-прощаващи, по-обичащи и по-приемащи – другите и себе си. Вашата сродна душа ви помага да бъдете повече себе си… Започвате да мислите какво ще оставите след себе си. Какъв пример ще бъдете за децата си. И най-вече: как ще им помогнете да повярват в сродните души, когато светът, в който ще живеят, отдавна не вярва в тях… Вашата сродна душа просто ви помага да бъдете по-добри…”

Източник: dama.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here