6 неща, които нито една жена не трябва да прави, заради мъж

0
1082

Любовта е странна сила, която движи хората. Но може и да бъде опасна, когато ни заслепява и ни кара да правим неща, които иначе не бихме си и помислили. Ако искате да имате щастлив и пълноценен живот, тогава някои неща не бива да правите, за нито един мъж, па бил той и „последният на света“.

Не се отказвай от мечтите си

Никога не позволявайте да изпадате в ситуация, когато той ще ви принуди да застанате между него и мечтите си. Без значение колко те му се струват прости и незначителни. Това, което не трябва да правите, е да се отказвате от нещо важно, за да угодите на него.

Не променяйте външния си вид

Само защото на вашето момче му харесва някоя хубава певица, актриса или манекенка, не означава, че трябва да започнете да се стараете да бъдете като нея. Никога не губете самоличност, за да се харесате. Няма да успеете да я запазите, ако той не ви приема такива, каквато сте.

Не пренебрегвайте приятелите

В днешно време всекиму хвали време, за да завърши предвидените задължения. Но, когато имате свободно време не би трябвало да го прекарвате само с партньора си. Семейството и приятелите ви са необходими. Разпределете времето, така че никой да не се чувства пренебрегнат.

Не се представяйте за нещо, което всъщност не сте

Никога не си позволявайте да изглеждате глупаво или да намалявате привлекателността си. Вие трябва да бъдете най-доброто нещо, което е имал. Той обича да се хвали с приятелката си. Трябва да бъде горд от вас.

Не гладувайте

Няма нищо лошо в това да спазвате диета или да практикувате спорт и да се стараете  да поддържате здравословно и слабо тяло. Най-важното е, че вие ​​го искате за себе си, а не само за да задоволите партньора си. Ако сте доволни, тогава ще се чувствате сигурни.

Не му позволявайте да ви контролира

Колкото и да го обичате, не можете да си позволите да ви контролира и решава от ваше име. Ако сте в сериозна връзка нормално е, някои решения да взимате заедно. Добре е да попитате за мнение, но в никакъв случай не бива вашия живот да зависи от неговото решение или перспектива.

berbim.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here