6 признака, че Той е идеалният мъж за теб

0
534

Имаш романтични отношения с един човек вече няколко месеца. Падаш си много по него и усещаш пеперуди в стомаха, когато той е наблизо или дори само когато чуеш гласа му по телефона.

Въпреки това в главата ти все още е пълна каша заради еуфорията, която те е завладяла покрай емоционалните ви отношения, и не можеш реално да прецениш доколко връзката ви има бъдеще. Хлътнала си до уши и вече си представяш как създавате семейство, отглеждате деца и остарявате заедно.

Но дали, докато ти се носиш в облаците, човекът до теб мечтае за същото? Истината е, че трудно можеш да разбереш дали един мъж има сериозни намерения към теб и връзката ви ще има блестящо бъдеще.

Въпреки това съществуват признаци, които показват, че в момента си с мъжа на живота си и нищо чудно той да се окаже бащата на децата ти!

Виж кои са тези знаци в нашата галерия и разбери още сега какво можеш да очакваш от отношенията си!

1. Кара те да се усмихваш непрекъснато

Той непрекъснато правя весели подмятания, заради които усмивката никога не слиза от лицето ти. Това показва, че държи на присъствието ти и иска да се забавляваш в компанията му.

2. Можеш да разчиташ на него

Ако той е доказал, че можеш да разчиташ на него в най-различни ситуации и винаги намира начин да ги помогне, когато си в безизходица, не го изпускай за нищо на света. Ясно е, че значиш много за него и не пести усилия, за да те накара да се чувстваш спокойна и щастлива.

3. Прави ти комплименти

Ако той намира начин да похвали външния ти вид, ястието, което си приготвила или друго твое начинание, това означава, че също е луд по теб. Нещо повече – убеден е, че сте създадени един за друг!

4. Гледа те влюбено

Очите казват дори това, което думите премълчават. Така че, дори и да не ти прави комплименти непрекъснато, но те гледат със специален блясък в очите, бъди сигурна, че те обича.

5. Грижи се за теб

Ако прави различни мили жестове, с които показва, че е загрижен за здравето и благополучието ти, нещата са пределно ясни. Ти означаваш много за него!

6. Гледате в очите, когато правите любов

Хубавият секс е важна част от всяко здравословно партньорство. Ако е придружен със зрителен контакт, това означава, че между вас има невероятна химия и нежност.

източник: ezine.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here