6 тайни, които всяка жена крие от мъжа до себе си

0
2462

Мъжете са тези, на които им се носи тази слава, че обичат да крият някои истини. Както за себе си, така и за нещата, които вършат, когато никой не гледа. И все пак, жените също си имат своите тайни, ето кои са те:

1. Женските излизания не са безобидни … Оказва се, че 27% от женските изневери да се случили именно на т.нар. „женски излизания“. Те не са толкова безобидни, колкото мъжете си мислят.

2. Жените искат да бъдат ревнувани … Изобщо не разбират мъжете, които никак не ревнуват. Смятат, че или не са достатъчно заинтересовани, или просто лъжат. Всяка жена иска да се почувства желана и ревността в полезни дози е най-добрият начин за това.

3. Следят бившите си във Facebook … Чисто женско любопитство. Те не искат да си го върнат, а искат да се уверят, че е нещастен и все още самотен. Това ги кара да се чувстват добре за избора, който са направили преди време.

4. В леглото си фантазират за друг Понякога! Мили мъже, предпочитате това през изневярата, нали?

5. Интересуват се от парите … Точно така, всяка жена иска до себе си да има мъж, на когото може да разчита и финансово. Това е важно и подсъзнателно е свързано със създаването на семейство.

6. Всички женски процедури са им досадни … е, почти всички. Но жените държат да изглежда добре за партньорите си и за това рядко се оплакват. Но повярвайте ни, няма жена, на която да и е приятно всяка седмица да отделя по 3-4 часа, за да изглежда добре.

източник: actualno.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here