7 сигурни начина да разпалим страстите отново

0
2278

Всяка връзка има своите силни и слаби моменти. Понякога на нас ни се искат повече спокойствие и романтика, а партньорът ни е зареден с енергия за шумни вечери с много хора, които точно сега за нас са настина много изтощителни.

В любовта няма граници и тя е красива приказка, която всеки от нас пише сам за себе си. Когато имаме труден момент в отношенията с любимия и усетим, че не всичко върви по мед и масло, можем да внесем малко огън във връзката с няколко трика.

Номер 1 Предизвикай лек скандал! Вашата връзка е в твоите ръце! Провокирай го с нещо дребно и инициирай малка караница по между ви, която да ви разгорещи. Всички знаем, че любовната игра, след като вдигнем малко кръвното е много по-страстна. Приложи театралните си умения и гарантирано ще останеш доволна!

Номер 2 Приготви му изненада! Най-хубавите подаръци са неочакваните. Няма човек, който да не обича изненадите. Всички имаме его и сме донякъде горделиви, обичаме гъдела от специалното внимание, насочено към нас особено от любимия човек. Красива изненада – малък подарък, добра новина, ръчно направена картичка или каквото ти хрумне, ще го накара да те погледне отново с влюбени очи.

Номер 3 Организирай пътуване! Отделете няколко дни само за вас двамата. Не се бави, запази още този уикенд, някое романтично място, където да прекарате два дни само в леглото. Емоциите от пътувания възбуждат и мъжете и жените, така че и двамата ще бъдете готови за страстни изживявания. Бъдете отново влюбени и се насладете на любовта си.

Номер 4 Купи си ново бельо! Понякога мъжете изобщо не забелязват бельото да половинката си. Но страстното бельо, облечено в правилния момент с предизвикателна любовна игра може да направи чудеса. Време е да носиш жартиери и да се подготвиш за бурна нощ!

Номер 5  Използвайте играчки! Ако и двамата обичате секса и разнообразието, то е време да се снабдите с интересни принадлежности в леглото. Скуката в интимния живот ще изчезне мигновено, а удоволствието ще подсили връзката ви.

Номер 6 Изпълни най-голямото му желание! Може би имате дълга връзка и сте преживели много заедно, но ежедневието и еднообразието убиват страстта. Време е да си спомниш кои са най-съкровените му желания и да помислиш как да ги изпълниш, за да задоволиш нуждите му. Дай всичко от себе си, за да изживеете красиви и страстни мигове.

Номер 7 Превърни фантазиите ви в реалност! Ако отдавна не сте бошували в леглото, както ти искаш, е време да поговорите отново какви са най-любимите ви неща в секса. Споделете си за всичко, което обожавате в тялото на другия. Впуснете се в истории за нестандартни пози, еротични мисли и не приключвайте само с разказите! Изпълнете всички фантазии, които обмените.

източник: actualno.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here