9 знака, че той те обича истински

0
3618

Как да разбера дали той ме обича? Влюбен ли е в мен, или само флиртува? Много жени си задават този въпрос. И докато търсим магическата формула, ето някои признаци, които подсказват, че той има сериозни намерения:

1. Той променя плановете си, за да бъде с вас

Той променя плановете си, за да ви помогне или, за да сте заедно. Това е сигнал, че сте в приоритетите му, проявява загриженост и внимание към вас.

2. Показва, че сте важна за негоТова може да стане по много различни начини: може да го каже, но може и да го покаже като обръща внимание на нещата, които са значими за вас. Отговаря веднага на съобщенията ви, проявява любезност, интегрира ви в ежедневието си.

3. Включва ви в социалния си животТой ви представя на семейството си, запознава ви с приятелите си. Показва привързаност към вас и използва често думата „ние“. Сигурен признак, че се заражда любов.

4. Той говори за надеждите, мечтите и плановете си за бъдещетоТой обсъжда бъдещите си планове с вас. Не само за вашата връзка, но и за собствените си мечти. Щом той ви смята за част от бъдещето си, можете да сте сигурни, че е сериозен.

5. Цени вашето мнениеТой иска мнението ви по отношение на лични въпроси. В истинското партньорство двама души ценят възгледите си и уважават гледната точка на другия. Ако той прави това, то вие сте в сърцето и ума му.

6. Той прави неща, които не харесва, само за да ви види щастливаЛюбовта често е избор, да загърбиш собствените си интереси и желания, за да зарадваш любимия. Ако той прави такива жестове към вас бъдете сигурна, че чувствата му са искрени и силни.

7. Той ви изслушваТой не само ви желае, но и ви изслушва. Любовта се случва тогава, когато страстите и удоволствието излязат от спалнята и преминат в приятни, желани разговори, в които изпитвате истинска наслада от споделеното време.

8. Той се грижи за вас, когато сте болнаМъжете не са особено известни със способностите си на медицински сестри. Ако в момент на ваше неразположение или болест, той полага усилия да намали страданието ви и се грижи за вас, то тогава вие сте доста специална за него.

9. Той иска да знае всичко за васИска да се срещне със семейството ви, да опознае приятелите ви и е истински заинтересуван от живота, мислите, чувствата, надеждите, мечтите ви. Ако той е наистина влюбен, ще иска да опознае целият ви свят.

източник: iwoman.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here