Ако искате да намерите богат, грижовен и успял мъж, спазвайте следните правила

1766

Докато някои жени си мечтаят за добър и честен мъж, който да ги обича и подкрепя, други цял живот търсят принца, в целия му блясък. Той трябва да е красив, представителен и богат, разбира се, за да им осигури всичко, от което имат нужда.

Те си мечтаят за живот, като по филмите – искат яхти, дизайнерски чанти и бижута.

Други жени търсят по-заможни мъже не само за да бъдат глезени, а защото търсят спокойствието, сигурността, искат да знаят, че има кой да осигури добър живот на тях и на децата им.

Ако и вие сте една от жените, които търсят лукс, комфорт и спокоен живот и най-важното – мъж, който да ви ги осигури, то трябва да се подготвите добре и да знаете, че всяка цел изисква жертви.

Ако търсите принца, трябва да бъдете принцеса

Външният ви вид, обноските, маниерите, начинът, по който говорите и по който флиртувате – всичко това е от значение, когато искате да впечатлите мъж от класа.
Ако искате живот, като по филмите, първо трябва да вложите доста, но помнете: целта ще оправдае средствата.
Грижете се повече за външния си вид, купете си по-изискани облекла и поработете върху маниерите си.
Трябва да изглеждате секси, но и оригинално.
Визията ви трябва да е изискана и стилна, използвайте скъп и дискретен парфюм и не прекалявай с грима. Първото впечатление е изключително важно, затова трябва да изглеждате като истинска дама.
Трябва да покажете на своя богат принц, че вие сте неговата принцеса.

Познания за светския живот

Няма как да бъдете принцеса без да познавате светския живот. Трябва да се образовате.
Да разберете всичко за богатите – къде се хранят, как се забавляват, на какви теми разговарят.
Четете лъскави списания, за да научите кои са най-добрите ресторанти и най-луксозните курорти, какви частни партита има и т.н.
Ако искате да спечелите сърцето на богат мъж първо трябва да го убедите, че водите същия начин на живот като него и че бихте могли да се впишете в неговия свят. За целта трябва да познавате добре местата, където ходи, от какво се интересува, какви теми на разговор ще го впечатлят.
Може да ви е малко трудно отначало, но помнете – накрая всички усилия ще бъдат оправдани.

Продължавайте да го впечатлявате

Ако след всички усилия, жертви и промени, които сте направили, вече сте успели да омагьосате своя мъж-мечта, то не спирайте дотам. Защото реално богаташът може да има всяка една жена днес, а утре да си намери друга. Бъдете загадъчна, в никакъв случай не изглеждайте лесна, защото така ще загубите интереса му.

Все пак вие сте нежната половинка и трябва да се държите като такава. Веднъж спечелили вниманието, трябва да го оставите да ви ухажва и да направи следващата крачка.

При всички положения не разкривайте колко много се интересувате от парите му и социалния му статус. Не, че това не е ясно, но на никой няма да му е приятно да му признаете точно тази истина.
Покажете уважение към неговото положение и професия, мъжете харесват, когато са оценени.