Ако той прави тези 7 неща, значи наистина те обича!

20768

Всяко начало е като приказка, когато си с човека, който желаеш най-силно. Въпросът е дали ще продължи по този начин. За съжаление, не са рядкост и разочарованията, които се появяват в живота ни. За да избегнете поредното такова, обърнете внимание на следните 7 неща – ако той ги прави, значи наистина държи на вас.

1.Допуска ви в своята крепост – не става дума за това да пренощувате в дома му, а да ви даде ключ от него. Това е сериозна крачка, който само решителните мъже, които са сигурни в жената до себе си, предприемат. Ако той постъпи така, значи наистина държи на вас и си представя бъдещето ви заедно.

2.Забравя за другите – да, всъщност е напълно възможно той да не се заглежда по другите. За целта, обаче, трябва да намери единствената. Само тогава, очите му ще гледат в една посока. Знайте, че ако е ограничил контактите си с други жени, не говори и не се обръща след случайните, той определено има много силни чувства към вас.

3.Приема всички ваши несъвършенства – независимо дали вие си ги приемате. За мъжът, който ви обича истински няма да бъде проблем, че не можете да готвите много добре, например. Той ще оценява опитите ви, защото знае, че го правите, за да го зарадвате. Всеки има трески за дялане и той ще бъде готов да приемете вашите.

4.Съпричастен е – ще ви докаже, че може да разчитате на него в трудна ситуация. Винаги, когато се появи проблем, ще се притече на помощ. Той няма да може да приеме факта, че изпитвате затруднения с нещо и ще направи всички по силите си, за да ви отърве от тях.

5.Внедрява ви при своите – разбира се, имаме предвид приятелската му компания и близките. Прекрасен знак за сериозни намерения е, когато мъжът ви запознае с родителите си и с приятелите си. Той показва, че е горд със жената до себе си, представя я пред най-важните за него хора, заявявайки, че и тя вече е част от неговото сърце.

6.Проявява загриженост и интерес – едно простичко „Как мина деня ти“ може да бъде най-милото нещо, което ще чуете, особено ако е изречено от половинката ви. Ако той се интересува от ежедневието ви, от състоянието ви, ако държи да чуе гласа ви всеки ден, когато не сте заедно, значи определено сте неговата любима. Влюбеният мъж се грижи за жената до себе си по всякакъв начин, защитавайки я от всичко и от всеки.

7.Чува и слуша – всяка ваша дума е от значение. Ако той ви слуша внимателно, дава съвети, споделя мнението си относно важните за вас неща, намеренията му със сигурност са сериозни. Ако той ви обича, винаги ще изрази загриженост, интерес към случващото се около вас и към всичко, което ви вълнува.