Home Всички статии Бъди господар на думите си, бъди господар на мислите си. Следвай тези...

Бъди господар на думите си, бъди господар на мислите си. Следвай тези правила и винаги ще си на правилния път

3740

„С усмивка се гледам в огледалото и в същото време изповядвам любовта си“, – Луиз Хей.

Щастлив съм. Доволен съм. Чувствам се добре. Аз съм в хармония със себе си. Душата ми е изпълнена с любов и състрадание.

Прочетете отново тези думи. Какви чувства предизвикват у вас? Бихте ли искали повече емоционална дълбочина? Ако е така, тогава отидете до огледалото и погледнете отражението си, повтаряйки отново всички горепосочени фрази.

Какво чувствате сега? Искате ли да продължите емоционалното си гмуркане? Тогава кажете: „Обичам те“. Първия път, когато направих това, поглеждайки в огледалното отражение на очите си, почувствах огромна жажда за любов към себе си.

„С усмивка се гледам в огледалото и в същото време изповядвам любовта си“, – Луиз Хей.

Какво чувствате, когато четете следните думи и фрази?
Чувствам се тъжен. Нещастен съм. Разстроен съм. Уморен съм. Ядосвам се. Всичко и всички са срещу мен. Мразя ги.

Какви вътрешни чувства предизвикват? Лично аз нямам нужда да ги препрочитам отново или да гледам в душата си едновременно с това. Защо? Контрастът с емоциите от първата категория (думи, пълни с любов и доброта) е огромен.

Но да се върнем в началото на статията и да наречем изброените там думи и фрази намерения и изявления. Ние ги четем отново, докато се гледаме в огледалото.

„Аз съм движението на Вселената и енергията започва своето движение от нашия живот. С помощта на моето съзнание и присъствие мога да контролирам общества, страни и светове. “

Когато решете какъв ще е края за израза „Аз съм …“, вие ставате такъв. Помислете за себеизразяване, като потвърдите присъствието си. Ако не искате да покриете нещо и по този начин да засилите присъствието си в живота, просто не го казвайте на глас.

„Аз съм“ е нашата божествена връзка с Вселената. И това, което казваме след тези две думи, определя нашата същност.

Кажете думите „аз съм“ като мантра. Нека чистият поток на съзнанието да проникне в цялото ви същество. Произнесете ги така, сякаш това е най-високият идеал за съществуване. Медитирайте с тази фраза в главата си и ще почувствате силата и вдъхновението, които ви изпълват с нея.

Това, което поставяме в края на тази фраза, може както да ни ограничи, така и да разшири кръгозора ни. Всичко зависи от това върху какво искаме да се съсредоточим и върху какво искаме да насочим силата на Вселената в нашия живот.

Ако нашата цел е да променим живота си, трябва да повтаряме тези думи по-често. Дишайте. Контролираното дишане концентрира и засилва ефекта.

„Аз съм …“ – ето, нашето издишване изпраща сигнал към света и дъхът носи отговор. И отговорът може да бъде щастие, мир, красота, богатство.

Don`t copy text!