Бъди с този, който те кара да се чувстваш обичана

1
3516

Излизай с някой, който те кара да се чувстваш обичана. Може да мислиш, че искаш едно от онези лоши момчета, но не е така. Наистина не е. Някой такъв няма да ти даде всичко онова, което заслужаваш. А ти със сигурност заслужаваш всичко, не се съмнявай в това.

Бъди с някой, който те обича. Този, който ти носи вълнение, приключения и вълшебство, но също така и чувство на спокойствие. Връзката е като пътуване, на което и двамата нямате представа до къде искате да стигнете. Излизай с този, с който се чувстваш сигурна и спокойна. Никога не е скучно да се срещаш с човек, на когото можеш да разчиташ.

Излизай с този, който те кара да се чувстваш обичана. Когато имаш сутрешен дъх, или голяма пъпка на челото. Когато вкъщи се разхождаш по анцуг и настървено тъпчеш пица в устата си. Когато вече си родила, но коремът ти е все още по-голям от преди. Когато свалиш или качиш няколко килограма, когато си болна или без коса. Когато си на 25 и когато си на 75. Бъди с някой, който винаги ще те кара да се чувстваш красива и обичана, без значение как изглеждаш.

Бъди с този, който винаги ще е насреща. Който винаги ще се появява, независимо дали е първата или стотната ви среща. Този, който ще вдигне телефона, когато го търсите, дори да е посред нощ. Човекът, който успява да дойде на всички онези събития, които са важни за теб. Този, който ще е винаги на разположение.

Човекът, който прави всичко по силите си всеки ден, за да се чувстваш обичана. Приготвя кафето ти точно както го обичаш. Пита дали си добре, щом забележи, че нещо не е наред. Този, който ти подарява цветя, просто защото те обича. И все още отваря врата за теб, дори и след 30 години. Човекът, който прави смешни физиономии, за да те развесели, когато си тъжна.

Бъди с този, който те обича искрено с всяка частица от сърцето си и не се опитва да го скрие. Който ще отговори на всеки твой въпрос честно. Ще се извини винаги, независимо дали е сгрешил или не, защото не може да понесе да си му ядосана.

Истината е, че винаги знаеш кога някой те обича искрено, и кога не. Вътрешния ти глас винаги ти подсказва дали сърцето ти ще бъде разбито или ще получиш всичко, за което си мечтала. Довери се на интуицията си и запомни, че заслужаваш да бъдеш обичана.

1 COMMENT

  1. Стига с тези глупости хора! Пълните главите на читателите Ви с всякакви врели-некипели!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here