Грозната истина за всяка зодия

8358

Овен

Нещото, което не искаш да чуеш за себе си е, че постоянно търсиш внимание. Имаш нужда да бъдеш под прожекторите и искаш да накараш всички да те харесват, което е невъзможно.

Телец

Ако принадлежиш към този зодиакален знак, значи сърцето и умът ти са еднакво упорити. Мислиш, че винаги си прав и никога не взимаш под внимание мнението на другите. Но най-лошото е, че дори да си сгрешил, никога няма да си признаеш, дори живота ти да зависи от това.

Близнаци

Всички знаят, че имаш две лица, но най-лошото е че никога не млъкваш. Хората те смятат за интересен в началото, но с времето прекалената ти разговорливост ги отегчава. Не си толкова интересен, колкото си мислиш, че си.

Рак

Грозната истина за теб е, че си голямо ревливо бебе. Не може да очакваш всички да се държат с теб внимателно все едно си нежно цвете. Емоциите ти са само твой проблем и никой не е длъжен да се справя с тях.

Лъв

Както Овенът, така и ти не можеш да понасяш, ако някой не те харесва и си готов да направиш всичко, за да промениш това, дори да се наложи да лъжеш. Време е да разбереш, че света не се върти около теб и не може винаги да си център на внимание.

Дева

Раздаваш го шефски и се опитваш да контролираш, и не са много хората, които ще търпят това. Винаги мислиш, че знаеш кое е най-добре за всички, които обичаш, но щом веднъж видят колко манипулативна си всъщност, ще избягат от теб преди да се усетиш.

Спри да се опитваш да поправяш хората и осъзнай, че някой хора харесват несъвършенствата и недостатъците си.

Везни

Ако принадлежиш към тази зодия, значи те е страх да се конфронтираш. Твоето желание за баланс и мир дразни всички около теб, и често изглежда че си от хората, които не знаят как да спорят.

Запомни, че няма перфектна връзка, и кавгата може да бъде полезна.

Скорпион

Това, което не искаш да чуеш за себе си е, че просто не можеш да се освобождаваш. Ти си злопаметен и позволяваш на яда да те изяжда отвътре.

Способността да прощаваш не е знак за слабост, а за емоционална сила и голямо сърце.

Стрелец

Дори да не искаш да си признаеш, понякога ти не си най-умния човек в стаята. Да бъдеш ученолюбив е чудесно, но никой не харесва многознайковците, които се държат сякаш са по-добри от всички.

Чуй мнението на някой друг за разнообразие и може да научиш нещо ново.

Козирог

Да бъдеш амбициозен е едно, но да бъдеш готов да направиш всичко и да нараниш някой, за да достигнеш целите си, е нещо съвсем различно.

Грозната истина е, че нямаш скрупули. Ще тъпчеш наред, само и само да стигнеш докъдето искаш и да бъдеш успешен както си планирал.

Водолей

Грозната истина за представителите на тази зодия е, че нямат връзка с истинския свят. Да бъдеш мечтател и безнадежден романтик е хубаво до някаква степен, но в един момент ще трябва да пораснеш и да се изправиш пред света с всичките му негативни страни.

Риби

Постоянно искаш всички да те съжаляват. Време е някой да ти каже, че проблемите ти не са най-лошото нещо на света.

Не очаквай земята да спре да се върти, само защото преминаваш през някаква трудност.