Докато не докажеш, че си достоен, няма да спя с теб

2
2867

Писнало ли ви е от случайните забивки. Какво стана с излизането по срещи? Не искам връзката да приключи, преди да е имала възможността да започне. Не искам да се чувствам наранена, когато някой изчезне от живота ми, точно когато съм започнала да го харесвам.

Затова поставям нови правила и докато един мъж не докаже, че е достоен, няма да си легна с него.

Ако мъжа не е играч, ще остане до мен дори и без секс. Не искам да си губя времето с някой, който се интересува повече от опознаването на тялото ми, отколкото на душата. Ние,жените, се ценим прекалено много, за да се задоволяваме с недостойни мъже.

В изчакването има скрито удоволствие, когато знаеш, че някой те харесва по повече от един начин. Трябва да ми покажеш, че си различен от останалите. Че се интересуваш от мен и искаш да ме опознаеш. Искам да се чувствам ценена и уважавана.

Повечето от нас жените, не сме светци, но искаме да изпитаме правилните чувства, преди да скочим в леглото с някой. Имаме нужда от емоционална интимност и да усетим, че значим нещо за мъжа. А не сме само име в списъка му с жени, с които е спал. Почти всяка от нас го е изпитвала и едва ли иска да го прави отново.

Не искаме да бъркаме сексуалното желание с искрената емоционалната връзка. Точно затова се нуждаем от време. Да се опознаем един друг. А сексуалното напрежение няма да изчезне. Химията помежду ни ще се превърне в емоционална връзка, ако наистина сме един за друг.

Ако наистина ме искаш, спечели си място в живота ми. Положи усилия, за да докажеш, че те е грижа. Ще ти се доверя, ако покажеш, че може да ти се има вяра. Искам да се чувствам сигурна и обичана, нищо повече и нищо по-малко.

Знам, че ако си правилни мъж, няма да ти пречи да изчакаш. Няма да е лесно и за двама ни, но можем да се сдържаме, докато не му дойде времето. Докато не научим как звучи смеха на другия или какво ни държи будни нощем.

Още една от причините да изчакаме е фактът, че правенето на любов е много по-хубаво от секса. Интимността е в своята върхова точка. Споделяш тялото, ума и душата си с един човек. Няма по-голяма близост от тази. Не можеш да имаш това, ако просто правиш секс.

Може да ви звучи доста сложно и объркано, но чакането определено си заслужава.

2 COMMENTS

  1. Много хубава статия.Интересно, коя жена го е написала?Предполагам,че има много опит в живота.Търся такава жена-истинска,интелигентна,знаеща какво да търси в живота.Остава само едно-да е привлекателна и да си подхождаме,като физика.Защо няма снимка?Кой се притеснява да си сложи снимката?Вероятно авторката вече е омъжена.Вероятно има и деца.Трябва да бъде анонимна.Остава само „посланието“към мъжете.Разбирам,че това е идеализирано.Днешните момичета и жени са прекалено комерсиализирани.Липсват им идеали,истински чувства,истинска любов!Сегашната „демокрация“,определено развращава!Вместо брак-съвместно съжителство,вместо любов-анонимен секс!Появиха се вече и еднополови бракове!Защо няма дискусия?Изглежда,че само аз ще „запълня“полето „остави съобщение“.

  2. Статията е много хубава.Интересно ми е да разбера,кой я е написал.Хубаво е да има и дискусия.Аз попадам в графата на „достойните“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here