Един ден ще съжаляваш, че я остави да си тръгне

0
2653

Един ден ще съжаляваш за всичко, което направи и я остави да ти се изплъзне. Един ден ще ти се иска да бъде отново в прегръдките ти, вместо в тези на някой друг. Един ден тя ще бъде само още един от непознатите, които избягваш по пътя си за работа. Един ден ще съжаляваш, че не се будиш до нея.

Може да не го разбираш сега, но със сигурност ще дойде ден, в който ще си спомниш тези думи и ще разбереш всичко.

Не се знае кога ще се случи, но със сигурност ще стане някой ден. И когато този ден дойде, ще почувстваш всяка емоция, която тя е почувствала, когато си си тръгнал, ще почувстваш страданието и сълзите ѝ. И ще осъзнаеш, че си направил най-голямата грешка в живота си.

Тя беше жената, която въпреки всичките ти недостатъци, виждаше доброто, което е останало в сърцето ти. Тя беше тази, която се влюби в теб, въпреки че целият свят ѝ казваше да не го прави. Тя вярваше в теб, когато никой друг не го правеше. Беше решена да ти помогне да се промениш. Беше готова да те чака до края на живота си. И се опита, наистина се опита…

Тя беше с теб, когато ти беше най-трудно. Държеше ръката ти, когато не беше сигурен какво чувстваш към нея. Беше до теб винаги, макар да знаеше че идваш само когато се нуждаеш от нещо. Тя си мислеше, че просто ти трябва малко време и пространство. Защото искрено вярваше, че ще станеш онзи грижовен и любящ човек, за който винаги си е мечтала.

Тази жена познаваше всяка част от душата ти, знаеше всичките ти ужасни тайни, тъмните мисли, страховете ти, но въпреки това те обичаше повече, отколкото думите могат да изразят. Тя остана, защото виждаше нещо специално в теб и беше решена да не се отказва. Но реалността беше по-лоша отколкото очакваше. Не очакваше да бъде отблъсквана по този начин, не и след като ти е дала сърцето си.

Ти знаеше, че тя не заслужава да се държиш така с нея, но въпреки това го правеше. Защото никога не мислеше за нейните чувства. Твоите чувства и нужди бяха единствените, които имаха значение.

Приемаше я за даденост, нараняваше я и я оставяше сама. Затова тя си тръгна.

Това беше едно от най-трудните неща, които трябваше да направи. Тя осъзна, че в живота ти нямаше място за някой като нея. Тя прие съдбата си, преглътна сълзите и продължи напред сама. И най-накрая осъзна, че понякога любовта не е достатъчна и трябва да приеме живота такъв какъвто е.

Може би не разбираш това сега, но един ден всичко ще ти се изясни и ще осъзнаеш грешката, която си допуснал.

Тогава ще съжаляваш, че си изгубил жената, която те обичаше повече от живота си и беше готова да те чака да решиш какво искаш. Ще се събуждаш със сълзи в очите и ще съжаляваш, че тя не е до теб. Ще съжаляваш, че не си се отнасял с нея, по начина по който заслужава, когато си имал възможност.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here