Ето защо да изневериш е повече от това просто да правиш секс с друг човек

0
10675

Въпреки че това да си интимен с друг човек е най-лошият вид изневяра, има много други неща, които може би правим, и означават също да предадем доверието на партньора си. със сигурност се е случвало да направим поне едно от тях, може би без да осъзнаваме напълно грешката и действията си.

Въпреки това, аконаистина обичаме половинката си и искаме връзката ни да потръгне, трябва да се сдържаме и да не правим следните неща:

Да флиртувате онлайн и офлайн
В момента, в който сте се събрали с партньора си, вие сте му обещали да сте само двамата и да не предавате доверието му. Флирта с някой друг означава да искате нечие други внимание, а и да обръщате внимание на някой друг.

Ако човека до вас ви е достатъчен, няма да изпитвате желание да комуникирате с други хора по този начин. Единственият, когото ще искате да впечатлите, е човекът до вас.

Оплаквате се от партньора си
Разбира се, всеки има проблеми във връзката си и е нормално да иска да сподели с приятели понякога. Ако, обаче, постоянно говорите лошо за партньора си зад гърба му, означава, че предавате доверието му. Все пак, трябва да се изправяте заедно срещу проблемите си и да ги решавате, а не да търсите утеха другаде.

Ако сте постоянно недоволни от връзката си, защо сте заедно? Искате ли нещата да потръгнат, ще държите разногласията си между вас, а пред света ще показвате колко сте силни заедно.

Не триете профилите си в сайтове за запознанства
Това означава, че мислено сте отворени за други неща и оставяте възможността за друг човек в живота си отворена. Означава, че не изключвате възможността скоро отново да започенете да ги използвате, за да търсите нов човек.

Ако не сте напълно инвестирани и погълнати от една връзка и не правите всичко възможно тя да върви, защо изобщо се занимавате?

Преструвате се, че сте сами
Тук няма нужда от много обяснения. Ако сред хора, които не ви позвават, се преструвате че сте сами, значи смятате за възможно да срещнете някой друг. Значи сте отворени към нови контакти, връзки и флиртове.

Ако сте заедно с един човек, това означава да сте горди от връзката си и да я обявите на света. Държите ли я в тайна – това не е връзка, това е просто нещо временно, докато не ви се отдаде по-добра възможност.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here