Ето защо не бива да се примиряваш с мъж, който не е добър

1586

Да тормозиш жена си или приятелката си е всичко друго, но не и държание на почтен мъж. Тези, които правят това, независимо дали е физически или психически, не заслужават изобщо да бъдат наричани мъже. Те са чудовища, които се дегизират като силни хора, които знаят как да накарат жените да уважават авторитета им.

Добър мъж е този, който не лъже, не изневерява и не наранява нарочно жената, която обича.

Ето още няколко качества, които описват тези редки индивиди:

Добрите мъже уважават партньорките си.

Знаят, че жените са деликатни създания и се държат нежно и мило с тях. Добрият мъж уважава жена до себе си, защото знае че тя му е дала цялото си сърце. Цени любовта, която получава от нея и е благодарен, че е избрала да бъде с него, въпреки недостатъците и слабостите му.

Добрите мъже са винаги до жените, които обичат.

Винаги са готови да помогнат и да подкрепят любимата си. Защитават я. Карат я да се чувства сигурна и обичана постоянно. Никога не подценяват силата на една жена. И все пак знаят, че има трудни моменти в живота, в които дори силните жени се нуждаят от мъж, на който да разчитат.Не мислят, че нежните им половинки са слабия пол, но са винаги готови да помогнат на жената, която обичат, в труден момент.

Обичат половинката си с цялото си сърце.

Това, което прави един добър мъж щастлив, е да вижда жената до себе си усмихната. И причината за това е фактът, че я обича истински.

Щастливата и уверена жена е най-голямото признание за любовта на един добър мъж.

Само страхливците измъчват и унижават жените, които се предполага че обичат.

Тогава защо толкова много жени започват и остават във връзки с такива страхливци?

На първо място, доста дами се страхуват от самотата и отчаяно искат да споделят живота си с някого. Но не е само това. Повечето жени искат и деца. Дори и в 21 век обществото очаква от жените да станат майки рано или късно. И все пак шансовете на една жена да забременее след определена възраст намаляват и понякога да роди дете става невъзможно.

Или с други думи, дамите имат ограничено време за репродукция. И въпреки че в днешно време да бъдеш самотна майка се смята за нормално, много жени предпочитат да останат с грешния човек и да създадат семейство, вместо да чакат правилния партньор да се появи.

Но като правят това жените пренебрегват факта, че заслужават добър и любящ мъж. Незачитат себе си и приемат да бъдат тормозени и унижавани, само и само да не бъдат сами и да родят деца. А за жалост това е толкова нередно и напълно грешно.

Не подценявайте себе си. Знайте, че да бъдете сами е много по-добре отколкото да оставите някой да се държи зле с вас.

Запомнете, че единствения начин да намерите мъж, който е способен да ви обича, е първо вие да обичате и да уважавате себе си. Само така ще получавате същото от другите.

Така че цени себе си достатъчно и никога не се примирявай с някой, които не те обича истински.

Или още по –лошо, никога не позволявай на партньора си да те унижава и да те кара да се съмняваш в себе си.

Ти си прекрасна и се нуждаеш от човек, който ще се държи с теб както трябва. Някой, който ще те кара да се усмихваш и да бъдеш щастлива колкото се може по-често. Който знае какво е истинската любов и е готов да ти я даде. Все пак не заслужаваш нищо по-малко от това.