Ето как може да се отървеш от 10 излишни килограма за седмица!

1057

Диетите се превърнаха в нещо не чак толкова необходимо, колкото модерно. Не трябва да забравяме, обаче, че тяхната същност се изразява в ограничението от някои храни за сваляне на излишно тегло.

Според своята сложност, изисквания и меню, се разработват диети за дами, които желаят да се отърват от повече или по-малко килограми и имат нужда от това.

Младите момичета, които са в добра форма, но се вманиачават да изглеждат като модел от корица на списание, трябва да си напомнят, че това не е действителността при тези жени.

Казано накратко, за онези, които просто искат да свалят килограми по свое усмотрение, препоръчваме тренировки и здравословно хранене. За дамите, които имат нужда да се отърват от тегло по здравословни причини, заради самочувствието си и собственото си женско излъчване, предлагаме диетата, за която ще прочетете в следващите редове.

Тя не е лесна, изисква воля и търпение, но може да ви помогне да свалите до 10кг за една седмица. Ако я повторите, може да намалите теглото си с още 3-4кг. Известна е като „Диета на лекарите“ и се препоръчва за дами, които наистина имат нужда от намаляване на килограми!

1-ви ден – една бутилка минерална вода, която трябва да изпиете на 6 пъти.

2-ри ден – 0.8 л обезмаслено мляко, като в 9 часа сутринта може да си позволите да изядете и една ябълка.

3-ти ден – отново бутилка минерална вода, разделена на 6 дози.

4-ти ден – щастливият ден, в който може да хапнете…наистина! Менюто ви трябва да включва само зеленчуци. Пригответе си една голяма купа със салата, която трябва да изядете, разделена на 3 части. Тя трябва да се състои от моркови, пресни билки, прясно зеле, 1 с.л. растително масло. Позволени са ви и по две чаши чай и вода.

5-ти ден – 0.8л обезмаслено мляко.

6-ти ден – още един „хранителен“ ден. Закуската може да се състои от едно варено яйце и чаша чай. Обядвайте към 11 часа с чаша здравословен бульон от различни зеленчуци – картофи, моркови, зеле и т.н. Освен това, може да добавите и 100 грама зелен грах от консерва, и 100 грама месо. Малко по-късно, за следобедна закуска хапнете една ябълка, както и още една за вечеря в 21 часа.

7-ми ден – 100 грама извара, 2 чаши прясно или кисело мляко. Вечерята е  чаша чай.

Диетата не се прави 2 пъти в рамките на един месец! Приложете я само ако имате истинска нужда от нея и смятате, че ще се справите без да си навлечете здравословни проблеми!