Ето как я загуби, когато единственото, което тя искаше, беше да е твоя

2
15991

Тя те обича с цялото си сърце. Гледа те и ти казва, че иска да е с теб завинаги. Усмихваш се обратно и казваш, че и ти я обичаш. Все пак, един глас в теб не ти дава мира. Той ти казва, че тя те обича много повече, отколкото ти някога би могъл да обичаш нея.

Тя те прави нейн приоритет, а ти ѝ казваш, че си имаш други планове.
Тя ти казва абсолютно всичко, а ти ѝ спестяваш нещата, които си мислиш, че не я засягат или не иска да чуе.

Тя винаги е честна с теб, а ти я гледаш в очите и я лъжеш.
Тя те цени, а ти я вземаш за даденост.

Винаги държиш дистанция между вас двамата. Дори не е срещала приятелите ти, а те е запознала с цялото си семейство.

Приемаш я за даденост, защото незвисимо колко зле се държиш с нея, тя все пак намира сили винаги да е наоколо.

Това, което не разбираш, е че няма завинаги да търпи такова отношение. Всеки път, когато я отблъскваш, не слушаш чувствата ѝ и не поставяш нуждите ѝ на първо място, търпението ѝ намалява и се износва. Тя знае, че заслужава по-добро, но те обича достатъчно много, че да търпи такова отношение.

Ти я използваш за емоционална подкрепа и секс и я остаяш да се чувства празна. Очакваш да е винаги около теб, когато имаш нужда, но не отговаряш на съобщенията ѝ с часове. Когато тя се опитва да говори с теб за това как се държиш, ти започваш да си груб с нея и да ѝ викаш. Не обръщаш внимание на чувствата ѝ, защото си мислиш, че знаеш по-добре.

Тя се съсипва малко по малко всеки ден. Всеки път, щом я вземеш за даденост, тя е една стъпка по-близо към това да си тръгне. Тя не разбира защо някой, когото обича толкова много, може да е толкова студен и егоцентричен.

Тя плаче, когато остане сама. Плаче, защото разбиваш сърцето ѝ.
В крайна сметка ще дойде момент, в който ще ѝ дойде прекалено много. И тя ще си тръгне от теб.

Ще те разлюби и вече няма да си същия човек в нейните очи. Тя ще намери някой друг – някой, който да я оценява, да се грижи за нея и да не я оставя да си изплаква очите от мъка всяка вечер.

Това няма да си ти. Така ще я загубиш. А тя просто те обичаше с цялото си сърце.

2 COMMENTS

  1. Тази статия изглежда написана от някоя нещастно влюбена тийнейджърка, доста прост език и изключително плоска история.

    Истината е, дами, че когато един мъж обича истински една жена, той никога няма да се държи с нея по описания от авторката начин. Всичко, което иска лирическият герой, е да си живее живота – или не е готов за връзка, или не е влюбен, просто си запълва времето.

    Наивно и детско е да вярвате, че мъжът ще се промени. Ако имате достатъчно самоуважение, хубаво е да си тръгнете на време, а не да пишете тези сърцераздирателни статийки.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here